Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «νέος Νοστράδαμος» προβλέπει για το 2024: «Πάπας και Πούτιν θα πεθάνουν, η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος»

Ο «νέος Νοστράδαμος» προβλέπει για το 2024: «Πάπας και Πούτιν θα πεθάνουν, η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος»

Ένα διάσημο μέντιουμ από τη Βρετανία, ο Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ, που έχει ονομαστεί ως «νέος Νοστράδαμος», έκανε κάποιες απίστευτες προβλέψεις ενόψει του 2024.

Το 2023 έφυγε, το 2024 και μαζί του άνθρωποι που έχουν το «χάρισμα» να «βλέπουν» το μέλλον έχουν ξεκινήσει τις προβλέψεις για τις εξελίξεις που αναμένεται να συνταράξουν τον κόσμο το έτος που μπήκε πριν από μερικά 24ωρα.

Ένα διάσημο μέντιουμ από τη Βρετανία, ο Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ, που έχει ονομαστεί ως «νέος Νοστράδαμος», έκανε κάποιες απίστευτες προβλέψεις ενόψει του 2024, καθώς όπως είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου, ο Πάπας Φραγκίσκος θα πεθάνει, η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανέλθει στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ υποστηρίζει ότι μπορεί να δει το μέλλον και εργάζεται με τη σύζυγό του Τζέιν ως πνευματικό μέντιουμ. Όπως ισχυρίζεται έχει προβλέψει σωστά κάποια από τα πιο σπουδαία γεγονότα των τελευταίων ετών, όπως η πανδημία του Covid-19, το Brexit, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ακόμα και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Βλέπω τον Τζο Μπάιντεν να απομακρύνεται από το αξίωμα πριν από τις εκλογές την τελευταία στιγμή και για ένα μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε την Καμάλα Χάρις στην εξουσία»

O Κρεγκ Χάμιλτον-Πάρκερ (Πηγή: Facebook)

Ο 69χρονος ασχολείται με την πνευματικότητα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αφού εμπνεύστηκε από τους αστρολόγους Νάντι κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Ινδία.

Οι προβλέψεις για το 2024

Για το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Χάμιλτον-Πάρκερ μίλησε στη Metro και αναφέρθηκε στις προβλέψεις του για το 2024, ξεκινώντας από όσα «βλέπει» για το Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως είπε ο Ρίσι Σούνακ δεν θα είναι πρωθυπουργός και μάλιστα θα απομακρυνθεί από κάποιο είδος πραξικοπήματος, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

«Ο Ρίσι Σούνακ θα πάψει να είναι πρωθυπουργός το 2024. Έχω την αίσθηση ότι κάτι θα του συμβεί, κάποιο είδος πραξικοπήματος και θα απομακρυνθεί από την εξουσία. Τότε θα υπάρξει μια νέα αναμέτρηση για την ηγεσία. Ο Μπόρις Τζόνσον θα ήταν απίθανο να εμπλακεί, αλλά η Σουέλα Μπρέιβερμαν που βλέπω θα μπορούσε να επιστρέψει και να αντιμετωπίσει κάποια από τα προβλήματα που θα δούμε το 2024. Άλλοι υποψήφιοι θα μπορούσαν να είναι η Κέμι Μπάντενοχ, ο Τζέιμς Κλέβερλι, ίσως ακόμη και η Λιζ Τρας που έχει ακόμη πολλά να πει», είπε αρχικά.

«Αλλά εξακολουθώ να είμαι αρκετά ασαφής από πολλές απόψεις ως προς το τι θα συμβεί με τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο λόγος που είμαι ασαφής είναι ότι αισθάνομαι ότι θα υπάρξουν αρκετές αναταραχές εκ των προτέρων. Η αίσθησή μου είναι ότι οι Συντηρητικοί θα επικρατήσουν με δυσκολία, παρόλο που οι δημοσκοπήσεις λένε το αντίθετο αυτή τη στιγμή. Αλλά αν οι Εργατικοί κερδίσουν, ο Κιρ Στάρμερ δεν θα παραμείνει για πολύ στην εξουσία και θα απομακρυνθεί», προσέθεσε.

«Ο Κάρολος θα παραιτηθεί από βασιλιάς το 2028 και θα είναι σε αναπηρικό καροτσάκι»

Ο Χάμιλτον-Πάρκερ συνέχισε τις προβλέψεις του και στο επίκεντρό του αυτή τη φορά μπήκε η βασιλική οικογένεια. Ο ίδιος «βλέπει» ότι οι οικογενειακές εντάσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό θέμα για το 2024, ενώ όπως αποκάλυψε ο Κάρολος είναι απογοητευμένος ως βασιλιάς και θα παραιτηθεί από τη θέση του το 2028.

«Για τη βασιλική οικογένεια το έχω ξαναπεί αυτό και στο παρελθόν, νομίζω ότι ο Κάρολος πάσχει από κατάθλιψη και καλά κάνει και το κρύβει. Αλλά αυτό θα βγει περισσότερο στην επιφάνεια το 2024 και σε ένα βαθύ ψυχολογικό επίπεδο είναι απογοητευμένος ως βασιλιάς, κάτι που για μένα δείχνει ότι θα παραιτηθεί το 2028. Μετά από αυτό τον βλέπω σε αναπηρικό καροτσάκι, γεγονός που υποδηλώνει κάποιου είδους ανησυχία για την υγεία του», είπε ακόμα.

Ο βασιλιάς Κάρολος

«Νομίζω ότι ο Χάρι θα στερηθεί τους τίτλους του από το κοινοβούλιο και όχι από τον Κάρολο. Η Μέγκαν Μαρκλ θα προσπαθήσει επίσης να κυκλοφορήσει μια αυτοβιογραφία, αλλά βλέπω ότι αυτό θα σταματήσει με κάποιο τρόπο, ίσως από τα δικαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο», προσέθεσε.

«Ο Μπάιντεν θα απομακρυνθεί από πρόεδρος πριν τις εκλογές, ο Τραμπ νέος πρόεδρος»

Όσον αφορά τις ΗΠΑ που θα διεξαχθούν επίσης εκλογές το 2024, σύμφωνα με τον Χάμιλτον-Πάρκερ θα είναι γεμάτες με πολιτικό δράμα μέχρι την τελευταία στιγμή. «Στην Αμερική, βλέπω ότι ο Τραμπ θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024, αλλά αισθάνομαι ότι θα γίνουν προσπάθειες να καθυστερήσουν ή και να σταματήσουν αυτές τις εκλογές, αλλά αυτό θα αποτύχει. Αισθάνομαι ότι μία μαύρη γυναίκα και δεν είμαι σίγουρος ποια θα βοηθήσει τον Τραμπ να επιστρέψει στην εξουσία και θα έχει μια γυναίκα αντιπρόεδρο, βλέπω την Κάρι Λέικ ή την Κάντας Όουενς», είπε ακόμα το μέντιουμ.

Ο Τζο Μπάιντεν

«Αισθάνομαι επίσης ότι κάποια κρίση θα συμβεί γύρω από τον Τζο Μπάιντεν, κάποιες νομικές προκλήσεις, όπως έχουμε ήδη δει με τον Τραμπ. Αλλά αισθάνομαι ότι θα υπάρξει κάποιου είδους ανησυχίας για την υγεία του Τραμπ, αλλά αυτό δεν θα τον σταματήσει. Βλέπω κατά κάποιο τρόπο τον Τζο Μπάιντεν να απομακρύνεται από το αξίωμα πριν από τις εκλογές την τελευταία στιγμή, σχεδόν να τον μεταφέρουν από τη σκηνή και για ένα μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε την Καμάλα Χάρις στην εξουσία», προσέθεσε.

Ο «νέος Νοστράδαμος» προέβλεψε ακόμα ότι «θα γίνουν μερικοί μεγάλοι σεισμοί στις ΗΠΑ σε όλη τη δυτική ακτή, δύο που θα διαδεχθούν ο ένας τον άλλον και γρήγορα για την ακρίβεια».

«Προβλέπω επίσης ότι μια γυναίκα διασημότητα, δεν ξέρω ποια, θα πεθάνει σε πυρκαγιά», είπε ακόμα.

«Η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος, οικονομικά προβλήματα για την Κίνα»

Σύμφωνα με τον Χάμιλτον-Πάρκερ η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος μετά την παγκόσμια περιοδεία της. «Σε κάποια καλύτερα νέα πιστεύω ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος μετά την παγκόσμια περιοδεία της, του 2024 Eras. Στη συνέχεια θα κάτσει για μερικά χρόνια μετά την πρόσφατη επιτυχία της και την πολυάσχολη περιοδεία της».

Ο Χάμιλτον-Πάρκερ βλέπει ακόμα μια στροφή προς πιο δεξιές και αυταρχικές κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες καθώς η μετανάστευση από εμπόλεμες ζώνες συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο θέμα συζήτησης.

Προέβλεψε επίσης περαιτέρω εντάσεις μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν, με την Κίνα να μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα.

Επισήμανε όμως την πρόοδο στην επιστήμη και την πνευματικότητα, η οποία θα θεωρηθεί ως κάτι καλό από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Ο Πάπας Φραγκίσκος θα πεθάνει τον Νοέμβριο του 2024, επικείμενος ο θάνατος του Πούτιν»

Ακόμα αναφέρθηκε σε διάσημους που αναμένεται να πεθάνουν μέσα στο 2024. «Αισθάνομαι ότι ο Πάπας θα πεθάνει το 2024 και θα αντικατασταθεί γιατί είδα λευκό καπνό να βγαίνει από το Βατικανό σε ένα όραμα και αυτό θα συμβεί γύρω στον Νοέμβριο», προέβλεψε.

«Το 2024 ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί. Είναι ένα αδιέξοδο και θα είναι ένας συνεχής πόλεμος φθοράς. Διαισθάνομαι ότι ο θάνατος του Πούτιν είναι επικείμενος και αυτό θα μπορούσε να είναι το σημείο αλλαγής και αυτό που θα τα τελειώσει όλα», είπε ακόμα.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Τέλος, αναφέρθηκε στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας. «Βλέπω ότι οι άνθρωποι στη Γάζα θα πλημμυρίσουν την Αίγυπτο και από τη Δυτική Όχθη την Ιορδανία και θα μείνουν στην Αίγυπτο και στην Ιορδανία επειδή η Γάζα θα γίνει ακατοίκητη. Πιστεύω ότι η βία θα επεκταθεί στη Δυτική Όχθη το 2024 και βλέπω συστηματική καταστροφή της Γάζας. Βλέπω τον πόλεμο να επεκτείνεται στον Λίβανο με την εμπλοκή της Αμερικής και έναν ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και του ισλαμικού κόσμου», είπε ακόμα.

«Φοβάμαι ότι το Ισραήλ και η Αμερική θα χτυπήσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Στα καλύτερα νέα όμως θα υπάρξουν πρόοδοι στην έρευνα για τον καρκίνο και μια νέα ανακάλυψη ινσουλίνης», κατέληξε.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024