Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι προβλέπει διάσημη αστρολόγος για Τέιλορ Σουίφτ και Μέγκαν Μάρκλ

Τι προβλέπει διάσημη αστρολόγος για Τέιλορ Σουίφτ και Μέγκαν Μάρκλ

Δοκιμάζεται η σχέση της Μέγκαν Μάρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι

Η επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στο Χόλιγουντ το 2024 πιθανότατα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επιχειρηματική της συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με διάσημο αστρολόγο.

Η Σούζαν Μίλερ, ιδρύτρια του Astrology Zone, πιστεύει ότι η σχέση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες τον επόμενο χρόνο, καθώς η Μάρκλ εστρέφει το βλέμμα της σε μια επιστροφή στην υποκριτική.

Η Μίλερ είπε στη Daily Mail ότι ο Χάρι, ο οποίος εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή το 2020, θα αρχίσει να νοσταλγεί την παλιά του ζωή στη Βρετανία. «Σκέφτομαι τον Χάρι σε ένα βουκολικό, όμορφο περιβάλλον. Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι το πιο κοντινό πράγμα στον παράδεισο που έχω δει ποτέ, και δεν έχει τη φασαρία», ανέφερε η Μίλερ στο outlet. «Είναι υπέροχο, αλλά συνήθιζε να τον ακολουθούν 20 άνδρες Η ζωή του άλλαξε δραματικά».

Σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι

Σύμφωνα με την αστρολόγο, οι Sussexes θα έρθουν σε σύγκρουση όταν πρόκειται για τις αντίστοιχες σταδιοδρομίες τους, καθώς η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς “Suits” θα προσπαθήσει να επιστρέψει ξανά στην υποκριτική αρένα. «Νομίζω ότι ο Χάρι θα αισθανθεί νοσταλγία για το Λονδίνο και δεν ξέρω πώς θα το καταλάβουν αυτό. Νομίζω ότι είναι υπέροχο όταν τα παιδιά είναι μικρά, γιατί, φυσικά, χρειάζονται μέρη για να παίξουν και απλά να είναι παιδιά και θα έχουν την ιδιωτικότητα εκεί», τόνισε η αστρολόγος.

«Αλλά η Μέγκαν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική… Δεν νομίζω ότι το επιχειρηματικό σχέδιο [Netflix] για τη δημιουργία ταινιών είναι ο τρόπος που πρόκειται να επιλέξει. Νομίζω ότι θα επιστρέψει στη δουλειά. Πιστεύω επίσης ότι μπορεί να χρειάζονται μια συνεχή προσφορά χρημάτων επειδή έχουν πει όλα τα οικογενειακά μυστικά, δεν έχουν άλλα να πουν. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πάρα πολλά… Είναι μια περίεργη κατάσταση», υπογράμμισε.

Ευχάριστα νέα για Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι, που έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο φέτος, βρίσκονται σε καλό δρόμο για ένα ακόμα καλύτερο 2024. Η αστρολόγος Σούζαν προβλέπει ότι ο γάμος είναι στα χαρτιά για το διάσημο ζευγάρι, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης, θα βρεθεί στο σπίτι της Τέιλορ «για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια».

« Θα έχει Δίδυμους που συνδέονται με την επικοινωνία και τη διάνοια εκεί», εξήγησε η αστρολόγος στο DailyMail.com.

«Ο Δίας είναι μόνο επτά μοίρες [αυτή τη στιγμή]. Δεν έχει μπει ακόμα στο «δρόμο»… γάμου και δέσμευσής της, και θα είναι εκεί την άνοιξη και όλο τον επόμενο χρόνο, γιατί όταν ο Δίας μετακομίσει σε έναν Δίδυμο, θα μείνει εκεί. Το ενδεχόμενο γάμου θα ήταν υπέροχο».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024