Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ οι μεγάλοι «losers» του Χόλιγουντ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ οι μεγάλοι «losers» του Χόλιγουντ

Το νέο ξεκίνημα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν έχει στεφθεί από επιτυχία για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στους μεγαλύτερους χαμένους του Χόλιγουντ συγκαταλέγονται ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ για το 2023 σύμφωνα με τη λίστα του Hollywood Reporter.

Το περιοδικό δημοσίευσε την κριτική του για τους νικητές και τους χαμένους του Χόλιγουντ, με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να αποτελούν τους μεγάλους χαμένους της χρονιάς.

Χλευάστηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, την αυτοβιογραφία του «Spare» και το αδρανές πλέον podcast της Μέγκαν Μαρκλ για το Spotify «Archetypes»

Μεταξύ των 11 που επιλέχθηκαν για τη λίστα των χαμένων ήταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι χλευάστηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, την αυτοβιογραφία του «Spare» και το αδρανές πλέον podcast της Μέγκαν Μαρκλ για το Spotify «Archetypes».

Ο επικεφαλής καινοτομίας και δημιουργίας εσόδων του Spotify, Bill Simmons, χαρακτήρισε το ζευγάρι «αγωνιστές» μετά τη λήξη της πολυετούς συμφωνίας ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αποτυχία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το περιοδικό αναφέρει πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα για να εξαργυρώσουν τη φήμη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η επωνυμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν διογκώθηκε σε μια τεράστια φούσκα που ζητούσε να σκάσει και η καρφίτσα, όπως σημειώνεται, ήταν το South Park.

Ήταν τον Μάρτιο που το South Park χλεύασε το ζευγάρι σε ένα επεισόδιο με τίτλο «World-Wide Privacy Tour».

Τους ειρωνεύτηκαν επειδή ισχυρίζονταν ότι βρήκαν πολύ έντονη την εισβολή των μέσων ενημέρωσης και αργότερα αναζητούσαν τα φώτα δημοσιότητας.

Το ζευγάρι πλαισιώθηκε στη λίστα των «χαμένων» από τις ταινίες της Marvel, το franchise Scream, τον ηθοποιό Ezra Miller και την Disney.

Στη λίστα των χαμένων ήταν και ο Έλον Μασκ λόγω της κατακόρυφης πτώσης της αξίας του Twitter σε έναν χρόνο. Από τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε για αυτό, η αξία του έπεσε στα 19 εκατομμύρια δολάρια.

Στην κορυφή της λίστας των νικητών ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, συνοδευόμενη από τους δημιουργούς της Barbie Μάργκοτ Ρόμπι και Greta Gerwig και την επικεφαλής του συνδικάτου των ηθοποιών Fran Drescher. Μαζί τους και ο σκηνοθέτης του Oppenheimer, Christopher Nolan, καθώς και ο χώρος ψυχαγωγίας Las Vegas Sphere.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024