Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ οι μεγάλοι «losers» του Χόλιγουντ
Το νέο ξεκίνημα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν έχει στεφθεί από επιτυχία για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.
Στους μεγαλύτερους χαμένους του Χόλιγουντ συγκαταλέγονται ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ για το 2023 σύμφωνα με τη λίστα του Hollywood Reporter.
Το περιοδικό δημοσίευσε την κριτική του για τους νικητές και τους χαμένους του Χόλιγουντ, με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να αποτελούν τους μεγάλους χαμένους της χρονιάς.
Χλευάστηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, την αυτοβιογραφία του «Spare» και το αδρανές πλέον podcast της Μέγκαν Μαρκλ για το Spotify «Archetypes»
Μεταξύ των 11 που επιλέχθηκαν για τη λίστα των χαμένων ήταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι χλευάστηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, την αυτοβιογραφία του «Spare» και το αδρανές πλέον podcast της Μέγκαν Μαρκλ για το Spotify «Archetypes».
Ο επικεφαλής καινοτομίας και δημιουργίας εσόδων του Spotify, Bill Simmons, χαρακτήρισε το ζευγάρι «αγωνιστές» μετά τη λήξη της πολυετούς συμφωνίας ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η αποτυχία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Το περιοδικό αναφέρει πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα για να εξαργυρώσουν τη φήμη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η επωνυμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν διογκώθηκε σε μια τεράστια φούσκα που ζητούσε να σκάσει και η καρφίτσα, όπως σημειώνεται, ήταν το South Park.
Ήταν τον Μάρτιο που το South Park χλεύασε το ζευγάρι σε ένα επεισόδιο με τίτλο «World-Wide Privacy Tour».
Τους ειρωνεύτηκαν επειδή ισχυρίζονταν ότι βρήκαν πολύ έντονη την εισβολή των μέσων ενημέρωσης και αργότερα αναζητούσαν τα φώτα δημοσιότητας.
Το ζευγάρι πλαισιώθηκε στη λίστα των «χαμένων» από τις ταινίες της Marvel, το franchise Scream, τον ηθοποιό Ezra Miller και την Disney.
Στη λίστα των χαμένων ήταν και ο Έλον Μασκ λόγω της κατακόρυφης πτώσης της αξίας του Twitter σε έναν χρόνο. Από τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε για αυτό, η αξία του έπεσε στα 19 εκατομμύρια δολάρια.
Στην κορυφή της λίστας των νικητών ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, συνοδευόμενη από τους δημιουργούς της Barbie Μάργκοτ Ρόμπι και Greta Gerwig και την επικεφαλής του συνδικάτου των ηθοποιών Fran Drescher. Μαζί τους και ο σκηνοθέτης του Oppenheimer, Christopher Nolan, καθώς και ο χώρος ψυχαγωγίας Las Vegas Sphere.
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442