Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ασκούμενη Μέγκαν Μαρκλ - Η παράξενη διαφήμιση στο Instagram

Η ασκούμενη Μέγκαν Μαρκλ – Η παράξενη διαφήμιση στο Instagram

Η Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ στο Instagram για την εταιρεία καφέ Clevr, στην οποία είναι μέτοχος.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2020 που η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ επένδυσε στην εταιρεία καφέ Clevr και πλέον πρωταγωνιστεί ως ασκούμενη σε μια περίεργη νέα διαφήμιση στο Instagram.

Η Μέγκαν Μαρκλ διακρίνεται στη διαφήμιση του Clevr Blends ως ασκούμενη που φτιάχνει ζεστά ροφήματα, μαζεύει κουτιά και εργάζεται σε υπολογιστή στο digital department.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποτυγχάνει να κάνει έναν χαιρετισμό με γροθιά με άλλο μέλος της ομάδας, με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια πριν ολοκληρωθεί το σύντομο βίντεο

Στο τελευταίο πλάνο η Μέγκαν Μαρκλ αποτυγχάνει να κάνει έναν χαιρετισμό με γροθιά με άλλο μέλος της ομάδας, με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια πριν ολοκληρωθεί το σύντομο βίντεο.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που έχει επενδύσει στην επωνυμία καφέ από το 2020, εμφανίζεται σε όλη τη διάρκεια της διαφήμισης, ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια Hannah Mendoza περπατά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και ευχαριστεί την ομάδα για τη σκληρή δουλειά της το 2023.

Η εταιρεία Clevr Blends ανήρτησε το βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα «Διάολε, μας κρατάς απασχολημένους αυτή τη στιγμή! Έπρεπε να καλέσουμε κάποιες ενισχύσεις».

«Ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξη»

«Τόσο ευγνώμονες για την απέραντη αγάπη και υποστήριξη φέτος. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να διατηρήσουμε το latte-loving όνειρο ζωντανό και να ευδοκιμεί».

Η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι έχει επενδύσει ένα άγνωστο ποσό στην Clevr Brands. Είχε μάλιστα χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις της για να προωθήσει την εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και έχει διευθύνουσα σύμβουλο τη Hannah Mendoza.

Και ενώ η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε την εταιρεία και μοιράστηκε νωρίτερα φέτος ένα σύντομο βίντεο στο Instagram, έμεινε αρκετά σιωπηλή με την επένδυση τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να ξεκινάω και να τελειώνω την κάθε ημέρα» ήταν το σχόλιο που συνόδευε μια φωτογραφία της να αγκαλιάζει τη Hannah Mendoza.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024