Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυρίζουν την πλάτη στη Μέγκαν Μαρκλ - Δεν τη θέλουν ούτε στο πρακτορείο;

Γυρίζουν την πλάτη στη Μέγκαν Μαρκλ – Δεν τη θέλουν ούτε στο πρακτορείο;

Το νέο βιβλίο «Endgame» με τους χαρακτηρισμούς για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Και ενώ η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να «χτίσει» τη νέα της εικόνα, τα νέα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Endgame» φαίνεται πως είναι άσχημα, καθώς θεωρείται πολύ «καυτό πρόσωπο για να τη διαχειριστούν».

Άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο των δημοσίων σχέσεων εκτιμούν πως είναι «ένοχη λόγω της σχέσης» της με τον συγγραφέα Omid Scobie και τις εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια.

Η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τον Ari Emanuel και το πρακτορείο WME. Ανάμεσα στους πελάτες του βρίσκονται πολλοί A-Listers όπως οι Dwayne «The Rock» Johnson και η Serena Williams.

Ο ειδικός σε θέματα δημοσίων σχέσεων Nick Ede αναφέρει στη MailOnline πως το Endgame θα μπορούσε να είναι τόσο επικίνδυνο για την καριέρα της όσο και το Spare, η αυτοβιογραφία του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι.

Οι εκπρόσωποί της στο Λος Άντζελες, όπως σημειώνει, θα ανησυχούν ότι αμαύρωσε τη φήμη της και θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη του πρακτορείου.

Έχει αμαυρώσει τη φήμη της και θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει τη φήμη του πρακτορείου

Εκτιμά ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε σύντομα να γίνει «πολύ καυτή για να διαχειριστούν την εικόνα της» αφού κατονομάστηκαν δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας ως «ρατσιστές» στο βιβλίο «Endgame».

Υποστήριξε επίσης ότι η σιωπή από τους Σάσεξ από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο κάνει τη Μέγκαν Μαρκλ να φαίνεται πιο ένοχη παρά τους ισχυρισμούς του Omid Scobie πως δεν είχε καμία σχέση με το βιβλίο.

Εμπρηστικός μηχανισμός για την καριέρα της

«Το βιβλίο του Omid Scobie είναι δυνητικά ένας εμπρηστικός μηχανισμός για την καριέρα της Μέγκαν Μαρκλ. Ακριβώς όπως το αυτογκόλ του πρίγκιπα Χάρι όπως αποδείχτηκε το «Spare». Δυστυχώς το νέο βιβλίο του Omid Scobie τροφοδότησε μια φωτιά που πολλοί πίστευαν ότι θα έσβηνε», σημείωσε ο Nick Ede.

«Το θέμα για έναν τεράστιο ατζέντη του Χόλιγουντ είναι ότι θα δυσκολευτούν στην καριέρα της Μέγκαν Μαρκλ, φοβούμενοι ότι με τον καιρό θα βγουν περισσότερα και ότι με τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν από την αδερφή της και ενδεχομένως τον πατέρα της έχει αμαυρώσει τη φήμη της και θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει τη φήμη του πρακτορείου», υπογραμμίζει.

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι υπερδύναμη στα κατάλληλα χέρια. Η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο. Και στα χαρτιά θα μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια για τον εαυτό της και για όποιον την εκπροσωπεί. Αλλά αποδεικνύεται πως είναι πολύ καυτή για να τη διαχειριστούν παρόλο που δεν έχει πει τίποτα για το βιβλίο. Είναι επιζήμιο για εκείνη και για άλλους καθώς σχεδιάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα της», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Το πρακτορείο WME, σύμφωνα με τη New York Post, είναι τρομοκρατημένο σχετικά με την πιθανή ζημιά που μπορεί να έχει κάνει το βιβλίο του Omid Scobie στο rebrand των Σάσεξ. Ένας γνώστης ανέφερε στην Daily Mirror πως το πρακτορείο είναι εξοργισμένο γύρω από το ατελείωτο σκάνδαλο γύρω από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Μου φαίνεται ότι θα σκεφτούν πολύ καλά τι θα κάνουν στη συνέχεια. Δεν έχω ακούσει ποτέ ένα τόσο γνωστό πρακτορείο να είναι ξεκάθαρο για το πώς αισθάνεται», σημείωσε η βασιλική εμπειρογνώμονας Angela Levin στο GB News.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024