Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το σχέδιο του «βασιλιά» Γουίλιαμ για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Το σχέδιο του «βασιλιά» Γουίλιαμ για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να μην υπολογίζει σε μια επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια. Τι σκέφτεται για το μέλλον που θα γίνει βασιλιάς.

Ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να κοιτάζει μπροστά σε μια μοναρχία που δεν θα περιλαμβάνει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχεδιάζει ήδη πότε θα γίνει βασιλιάς και δεν βλέπει μέλλον για τους Σάσεξ στη βασιλική οικογένεια» υποστηρίζει πηγή που μίλησε στην Exrpess.

Εκτιμά ότι μια επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια θα είναι μια κακή κίνηση και θα έπρεπε να τεθούν στο περιθώριο επ’ αόριστον.

Οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο επανήλθαν σε καλό δρόμο αφού ο μικρός πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ του τραγούδησαν χρόνια πολλά σε βιντεοκλήση για τα 75α γενέθλιά του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι εντελώς ανένδοτος ότι οι Σάσεξ δεν πρέπει να είναι καλοδεχούμενοι πίσω, ενώ ο βασιλιάς πιστεύει ότι αυτό θα σταματούσε τα δημοσιεύματα που περιβάλλουν την οικογένεια

Ήρθε όμως η δημοσίευση του βιβλίου «Endgame» και έβαλε ξανά στον πάγο τις ειρηνευτικής συνομιλίες του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι εντελώς ανένδοτος ότι οι Σάσεξ δεν πρέπει να είναι καλοδεχούμενοι πίσω, ενώ ο βασιλιάς πιστεύει ότι αυτό θα σταματούσε τα δημοσιεύματα που περιβάλλουν την οικογένεια» υποστηρίζει η πηγή.

«Ο Γουίλιαμ δεν πιστεύει ότι οι Σάσεξ έχουν πολλά περισσότερα ‘πυρομαχικά’ και έχουν ήδη παίξει τα καλύτερα χαρτιά τους.

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι το μόνο ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει ελπίδες για συμφιλίωση, αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι γιος του παρά οτιδήποτε άλλο» επισημαίνει η πηγή.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση»

Ήταν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας που αποκαλύφθηκε ότι επίκειτο να πραγματοποιηθεί ένα επόμενο τηλεφώνημα μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Χάρι. «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, τηρείται σιγή», υποστηρίζει η πηγή.

Οι δικηγόροι του πρίγκιπα Χάρι αναλαμβάνουν επίσης δράση για την προστασία της ασφάλειάς του όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο δούκας του Σάσεξ θέλει να ανατρέψει μια απόφαση για την υποβάθμιση του καθεστώτος ασφαλείας του αφού παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η πηγή υποστηρίζει πως δεν ήταν μόνο η έλλειψη εμπιστοσύνης που ώθησε τη βασιλική οικογένεια να κρατήσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σε απόσταση αλλά και ο φόβος ότι η αντιδημοφιλία του ζευγαριού θα έκανε κακό στη βασιλική οικογένεια.

Τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν ότι η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει υποχωρήσει από το Megxit και ανησυχούν πως το να τους αφήσουν να επιστρέψουν θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφικό για τη βασιλική οικογένεια.

«Δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο να τους αποδοκιμάζουν σε δημόσιες εκδηλώσεις και σίγουρα δεν θέλουν να θεωρούνται αδύναμοι επειδή τους επιτρέπουν να επιστρέψουν μετά από όλα όσα έχουν κάνει» καταλήγει η πηγή σύμφωνα με την Express.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024