Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «Endgame» θα καταστρέψει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Το «Endgame» θα καταστρέψει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Εξοργισμένοι και τρομοκρατημένοι από το νέο σκάνδαλο οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την εικόνα της Μέγκαν Μαρκλ. Η δημοτικότητά της με τον πρίγκιπα Χάρι κατρακυλά.

Οι σύμβουλοι της Μέγκαν Μαρκλ πιστεύουν ότι πρέπει να αποστασιοποιηθεί από το καυστικό βιβλίο του Omid Scobie «Endgame» για τη βασιλική οικογένεια και μάλιστα γρήγορα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλούνται να πάρουν αποστάσεις από τον βασιλικό συγγραφέα Omid Scobie και να τον καταγγείλουν. Διαφορετικά κινδυνεύουν να καταστρέψουν το μέλλον τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται και χτίζουν την εικόνα της Μέγκαν Μαρκλ ήταν τρομοκρατημένοι και εξοργισμένοι που η δημοτικότητα του ζευγαριού κατρακυλά ως αποτέλεσμα της αναζωπύρωσης της κόντρας με το παλάτι.

Και ιδίως με τις σκληρές και καυστικές επιθέσεις του βιβλίου «Endgame» στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Στο μεταξύ, δημοσκόπηση της Sunday Express στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτει πως το 78% των Βρετανών πιστεύουν ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι καλύτερο πρότυπο από τη Μέγκαν Μαρκλ που συγκεντρώνει μόλις το 22%.

«Ο πρίγκιπας Χάρι πρέπει να δράσει. Μόνο αυτός μπορεί να φιμώσει τη ρατσιστική καταιγίδα που κατακλύζει την οικογένεια», σχολίασε ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής του BBC Michael Cole.

Είναι αυτή την εβδομάδα που ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται πως θα εξετάσει όλες τις επιλογές μετά τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς του βιβλίου «Endgame», συμπεριλαμβανομένης και της νομικής δράσης.

Το σκάνδαλο «βυθίζει» τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο του Omid Scobie ο συγγραφέας κατανόμασε τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον ως τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που εξέφρασαν ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μικρού πρίγκιπα Άρτσι.

«Ο πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να εκδώσει μια δήλωση που θα ξεκαθαρίζει ότι δεν κατηγορεί τους συγγενείς του για ρατσισμό. Τώρα είναι η ώρα για τον πρίγκιπα να ξεκαθαρίσει αυτό το εξαιρετικά επιζήμιο χάος», σημείωσε ο Michael Cole.

«Θα πρέπει να εξηγήσει επίσης πώς η αλληλογραφία μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του βασιλιά Καρόλου στην οποία παραπονιόταν για τη στάση άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας απέναντί της βρέθηκε στην κατοχή του Omid Scobie.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον Michael Cole, είναι εκκωφαντική η σιωπή από την έπαυλη των Σάσεξ στην Καλιφόρνια, με την ομάδα της Μέγκαν Μαρκλ να είναι τρομοκρατημένη και εξοργισμένη από το σκάνδαλο που απειλεί να καταστρέψει τα μελλοντικά σχέδια του ζευγαριού.

«Υπάρχουν πιθανές συμφωνίες στο τραπέζι για τη Μέγκαν Μαρκλ που θα μπορούσαν εξίσου γρήγορα να εξαφανιστούν αν συνεχιστεί αυτό. Εκτός από τη διαμάχη για τον αγώνα, ακόμη και το αμερικανικό κοινό έχει κουραστεί από τις κακόβουλες και ειλικρινά σκληρές επιθέσεις στην πριγκίπισσα Κέιτ.

Είτε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν οι πηγές αυτών είτε όχι, οι άνθρωποι απλώς θα υποθέσεων ότι ήταν αυτοί λόγω των προηγούμενων διασυνδέσεών τους με τον Omid Scobie», σημείωσε η πηγή στην Express.

Αν δεν φανεί ότι αποστασιοποιούνται από τον Omid Scobie, μια σειρά από συμφωνίες που διαπραγματεύονται για τη Μέγκαν Μαρκλ και την εταιρεία παραγωγής τους Archewell θα μπορούσαν να αναιρεθούν στο τέλος.

«Βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και τώρα πρέπει να βρουν πώς να ξεφύγουν πριν προκληθεί άλλη ζημιά. Το μέλλον τους ως ζευγάρι με δύναμη στο Χόλιγουντ εξαρτάται απολύτως από αυτό», συμπληρώνει χαρακτηριστικά η πηγή.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024