Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σελένα Γκόμεζ αγκαλιάζεται τρυφερά με το αγόρι της Μπένι Μπλάνκο - Δείτε τη φωτογραφία

Η Σελένα Γκόμεζ αγκαλιάζεται τρυφερά με το αγόρι της Μπένι Μπλάνκο – Δείτε τη φωτογραφία

Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Μπλάνκο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η τραγουδίστρια, 31 ετών – η οποία αποκάλυψε τη σχέση της με τον Μπένι Μπλάνκο νωρίτερα αυτό το μήνα – δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία της ίδιας και του μουσικού παραγωγού στο instagram της το Σάββατο.

Η Γκόμεζ, θέλησε για πρώτη φορά να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Μπλάνκο, με τον οποίο βγαίνει για περισσότερο από έξι μήνες, στις αρχές Δεκεμβρίου

Η εικόνα που κοινοποίησε έδειχνε το ζευγάρι να βρίσκεται σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα ξύλινο κατάστρωμα κοντά σε μια λίμνη

.

«Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ»

Η Γκόμεζ, η οποία φορούσε ένα σκούρο oversized πουλόβερ, χαμογελούσε στην κάμερα, καθώς ο 35χρονος Μπλάνκο την αγκάλιαζε από πίσω, φορώντας ένα φωτεινό φούτερ με στάμπα, καθώς έδινε ένα φιλί στο λαιμό της τραγουδίστριας.

Η Γκόμεζ, θέλησε για πρώτη φορά να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Μπλάνκο, με τον οποίο βγαίνει για περισσότερο από έξι μήνες, στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ένας λογαριασμός ενός θαυμαστή της δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη εικόνα της ίδιας και του παραγωγού μαζί, η οποία στη συνέχεια κοινοποιήθηκε από το Pop Crave.

Στα σχόλια της ανάρτησης του θαυμαστή, η Γκόμεζ πρόσθεσε ένα μήνυμα για τον Mπλάνκο και απάντησε σε σχόλια που είχαν γράψει θαυμαστές.

«Είναι το απόλυτο παν στην καρδιά μου», έγραψε, πριν απαντήσει σε έναν άλλο θαυμαστή λέγοντας: «Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Τέλος».

Η Γκόμεζ άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την κατάσταση της σχέσης της και την ταυτότητα του νέου της συντρόφου στις 3 Δεκεμβρίου, όταν απάντησε στα σχόλια μιας ανάρτησης στο Instagram από έναν λογαριασμό ενός θαυμαστή που έχει πλέον διαγραφεί και περιείχε μια εικόνα της ίδιας και του Μπλάνκο με τον τίτλο: «Η Σελένα Γκόμεζ φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι είναι σε σχέση».

Στα σχόλια, απάντησε με ένα απλό μήνυμα: «Facts», πριν μοιραστεί μια ασπρόμαυρη selfie στο Instagram Story της που την έδειχνε να ακουμπάει σε κάτι που φαινόταν να είναι το στήθος του Μπλάνκο.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024