Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου – Ποια είναι η σχέση με τη μητέρα της

Σελένα Γκόμεζ: Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου – Ποια είναι η σχέση με τη μητέρα της

Η τραγουδίστρια που πάσχει από λύκο, υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού το 2017

Η Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια γιορτή που μαζεύει όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Οι διάσημοι της χώρας μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ευχές αλλά και στιγμές με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η μητέρα της Σελένα Γκόμεζ, μετά από τις περιπέτειες που έχει περάσει η ίδια αλλά και η κόρη της, με ανάρτησή της στο Instagram γράφει για τα όσα αισθάνεται.

Η μητέρα της την απέκτησε, όταν ήταν 16 ετών

Ποια είναι η σχέση της Σελένα Γκόμεζ με τη μητέρα της

Η Μάντι Τίφεϊ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη σχέση που έχει με την ταλαντούχα κόρη της, ενώ ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες με τρυφερές στιγμές μεταξύ τους από την παιδική ηλικία της σταρ αλλά και της αδερφής της.

Η μητέρα της Σελένα Γκόμεζ ήταν ανήλικη μητέρα. Σήμερα είναι 47 ετών, ενώ η κόρη της είναι στα 31 της αισίως, μετά τις δύσκολες περιπέτειες με την υγεία της που έχει περάσει.

Επ’ ευκαιρία της Ημέρας των Ευχαριστιών που είναι μια γιορτή που όλοι μιλούν γι’ αυτά για τα οποία νιώθουν χαρά κι ικανοποίηση στη ζωή τους, κι εκείνη είπε πόσο ευγνώμων είναι για τη σχέση της με την κόρη της.

«Εδώ που βρισκόμαστε σήμερα είναι απίστευτο»

Μεγάλωσε σε μια δύσκολη και ακόφημη περιοχή με συμμορίες η μητέρα της

Οι περιπέτειες της υγείας της τραγουδίστριας

Η Γκόμεζ λόγω του σοβαρού αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο πάσχει, έχει αναγκαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού το 2017, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε και ζητήματα ψυχικής υγείας.

Όπως έγραψε η μητέρα της στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Εδώ που βρισκόμαστε σήμερα είναι απίστευτο. Έχουμε ξεπεράσει τόσα πολλά για να φτάσουμε εδώ και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ακόμη πρώτα και κύρια οικογένεια».

Ανέβασε φωτογραφίες με τη Σελένα μωρό και αργότερα μικρούλα, ενώ ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με την κόρη της Γκράτσιε την οποία και απέκτησε το 2013, από τον σύζυγό της Μπράιαν Τίφεϊ με τον οποίο παντρεύτηκε το 2006.

Ανήλικη μητέρα σε σκληρή γειτονιά με συμμορίες

Όπως έχει εξηγήσει η Μάντι Τίφεϊ σε παλιότερη συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», «Ήμουν μια έφηβη μητέρα με τη Σελένα, προφανώς και έχω επικριθεί πολύ γι’ αυτό. Η γειτονιά μου ήταν πραγματικά μια πάρα πολύ σκληρή περιοχή με συμμορίες. Με όλα αυτά που συνέβαιναν εκεί κι εμένα να μένω έγκυος, ήταν πολύ μεγάλη η πρόκληση για μένα, γιατί ήμουν περίπου κάπως έτσι «Εντάξει, έχω κι άλλον έναν άνθρωπο που εξαρτάται από μένα. Πρέπει να προχωρήσω» και βεβαίως δεν ήθελα να την αφήσω να μεγαλώσει όπως εγώ».

Η Σελένα Γκόμεζ έχει δηλώσει από την πλευρά της για τη μαμά της, «Το να με έχει όταν ήταν μόλις 16 ετών, ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη. Η μαμά μου εγκατέλειψε τα πάντα για μένα και έκανε τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει». Η ίδια έχει εκφράσει και τη δική της ευγνωμοσύνη για τις θυσίες της μαμάς της.

Μάλιστα, όταν η διάσημη τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της, η μητέρα της λειτούργησε ως οδηγός στη ζωή της κι έχει πει στο TIME, «Είχε την ικανότητα να με κάνει να νιώθω ότι είμαι ικανή να καταφέρω οτιδήποτε θελήσω να κάνω στη ζωή μου».

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024