Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: «Είχε σπάσει η καρδιά μου» - Ο χωρισμός με Μπίμπερ και η διάγνωση διπολικής διαταραχής

Σελένα Γκόμεζ: «Είχε σπάσει η καρδιά μου» – Ο χωρισμός με Μπίμπερ και η διάγνωση διπολικής διαταραχής

«Είχα μεγάλη ευθύνη από πολύ νεαρή ηλικία. Αυτό με έκανε να περπατώ σε κινούμενη άμμο. Νόμιζα ότι μπορεί να με βλάψει το να πω ποια ήμουν πραγματικά»

Για τα δυσκολότερα κεφάλαια της ζωής της μίλησε η Σελένα Γκόμεζ. Στα 31 της χρόνια πλέον, η διάσημη σταρ έχει περάσει στη ζωή της δια πυρός και σιδήρου, παλεύοντας αρκετές φορές για την επιβίωσή της.

Μια από τις πιο στιγμές αυτές ήταν όταν προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού, μετά τις επιπλοκές που δημιούργησε στην υγεία της το σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει.

Από την εμφάνισή της στα MTV Video Awards του 2023

Τα μέσα κοινωνική δικτύωσης

Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός, όσο προωθεί το νέο της άλμπουμ στο οποίο υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει ούτε ένα θλιμμένο τραγούδι», άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα εκείνα που την οδήγησαν να βγει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια δεδομένη δύσκολη κατάσταση της πορείας της.

Γιατί μπορεί να μας ενδιαφέρει όμως κάτι τέτοιο, το εάν βγήκε δηλαδή από τα social media η γνωστή σταρ; Γιατί μόνο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 430 εκατομμύρια ακόλουθους… Οπότε μπορούμε να αντιληφθούμε τον αντίκτυπο που προκύπτει από την κάθε ανάρτησή της.

Προωθεί το νέο της άλμπουμ στο οποίο υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει ούτε ένα θλιμμένο τραγούδι».

Με τη «γενιά» της διασήμων, από αριστερά, η Κάρα Ντελβίν, η ίδια, η Τέιλορ Σουίφτ και η Σεράγια ΜακΝίλ, το 2015

Οι αποκαλύψεις της Σελένα Γκόμεζ

Τι είπε λοιπόν για την εκτεταμένη απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ήταν τότε που μετά τις παλινδρομήσεις της στη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τελικά χώρισε καθώς και διαγνώστηκε ότι πάσχει από διπολική διαταρχή.

Αισθάνθηκε ότι ήταν η ώρα να βγει απ’ όλα αυτά καθώς όπως είπε: «Είχε σπάσει η καρδιά μου. Δεν χρειαζόμουν να βλέπω τι κάνει ο καθένας. Ήταν άλλωστε κι εκείνες οι στιγμές που δεν ένιωθα θετικά για το πώς έβλεπα τον εαυτόν μου και το πώς φαινόμουν στο Instagram. Ουάου! Πραγματικά ήλπιζα το σώμα μου να μοιάζει κάπως έτσι».

«Μεγάλωσα με το να είμαι άνθρωπος που ευχαριστεί τους άλλους.»

Σε παλιότερο ενσταντανέ με τον Τζάστιν Μπίμπερ

Η ψυχική υγεία στο επίκεντρο

Ήταν το 2018 η χρονιά ορόσημο που συνέβησαν όλες αυτές οι ανατροπές στη ζωή της. Σήμερα, ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι παντρεμένος με τη Hailey, ενώ η Σελένα ζει τη ζωή της ως single.

Το 2020, η Σελένα Γκόμεζ μοιράστηκε με τον κόσμο το ζήτημα της ψυχικής υγείας που την ταλαιπωρούσε.

«Ήθελα να ανοίξει η συζήτηση. Δεν ντρεπόμουν και ήθελα πλέον να με οδηγήσει όλο αυτό σε κάτι θεραπευτικό». Δεν μπορούσε να κρύβει την αλήθεια για τη διάγνωση, με το φόβο μήπως δεν θα γίνει αρεστή πλέον στους ανθρώπους.

Στην εκ βαθέων εξομολόγησή της είπε «Μεγάλωσα με το να είμαι άνθρωπος που ευχαριστεί τους άλλους. Είχα από πολύ μικρή ηλικία μια ευθύνη απέναντι στους νέους που με παρακολουθούσαν. Δεν ήξερα ποια ήμουν. Αυτή η υπευθυνότητα με έκανε να περπατώ σε κινούμενη άμμο. Νόμιζα ότι μπορεί να με βλάψει το να πω ποια ήμουν πραγματικά. Όλο αυτό άρχισε να είναι μια απειλή που με φρίκαρε. Λοιπόν, εάν δεν είσαι καλά, τότε δεν μπορείς να δουλέψεις».

Τώρα πια, αφού ζήτησε κι έλαβε την ενδεδειγμένη ιατρική βοήθεια η ίδια λέει ότι δεν υπόσχεται ότι δεν θα έχει πάλι μια άσχημη ημέρα, αλλά ξέρει πια πώς να το περάσει. Παίρνει το χρόνο της και αποσύρεται και από την επίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου 2023

Από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεδομένου του σημαντικού αριθμού ακολούθων της, δραστηριοποιείται και για την προώθηση των θεμάτων ψυχικής υγείας.

Με αφορμή μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου 2023, ήδη έχει κάνει σχετική ανάρτηση, με καμπάνια που έχει στόχο να υποστηρίξει νέους ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας από τον οργανισμό, «Rare Impact Fund», που ίδρυσε γι΄αυτόν το σκοπό η ίδια, το 2020.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024