Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν θα το ξαναδώ»: Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για το ντοκιμαντέρ της

«Δεν θα το ξαναδώ»: Η Σελένα Γκόμεζ αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία για το ντοκιμαντέρ της

Το «My Mind & Me» ξεδιπλώνει τη μάχη της με τον λύκο, την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή.

Η Σελένα Γκόμεζ με το ντοκιμαντέρ «My mind & me» του Apple TV+ το 2022, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλες τις δυσκολίες που περνάει. Παλεύει τη διπολική διαταραχή, τον αυτοάνοσο λύκο που απείλησε τη ζωή της, έκανε μεταμόσχευση νεφρού και αντιμετώπισε τη μανία του Τύπου για τη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον Weeknd. Η σταρ μίλησε το 2018 για τους αγώνες της με το άγχος και την κατάθλιψη και το 2020 ανέφερε ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε τώρα, ότι αρχικά ήταν «πολύ αντίθετη» στην ιδέα του ντοκιμαντέρ και πλέον δεν θέλει να το ξαναδεί. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Μουσικής και Υγείας στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια χθες, εξήγησε, όπως αναφέρει το THR: «Υπήρχε μια πολύ μεγάλη χρονική περίοδος κατά την οποία απλά δεν ήξερα αν ήταν καλή ιδέα».

Αρνείται να δει ξανά η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ το ντοκιμαντέρ «My Mind & Me» του 2022 που αναφέρεται στη ζωή της.

Το ντοκιμαντέρ εξιστορούνται έξι χρόνια από τη ζωή της ποπ σταρ αποκαλύπτοντας τις μάχες της με τον λύκο, το άγχος και την κατάθλιψη.

«Ήξερα, τελικά ότι μια μέρα ήθελα να είμαι μόνον ηθοποιός για ένα διάστημα και δεν ήξερα αν αυτό θα έθετε σε κίνδυνο πράγματα στη ζωή μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Και μετά τη στιγμή που κυκλοφόρησε… δεν είχα άλλη επιλογή σε εκείνο το σημείο. Και ανακουφίστηκα. Ένιωσα σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος» είπε η Γκόμεζ.

«Ένιωσα ότι έπρεπε να πω πράγματα που κρατούσα κρυφά εδώ και χρόνια. Μου είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσω. Δεν θα το ξαναδώ, αλλά είμαι πολύ περήφανη γι αυτό. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου για αυτό» σημείωσε.

Πώς γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ της

Ο Άλεκ Κεσίσιαν ήταν ο σκηνοθέτης αυτής της εντατικής παρακολούθησης της Σελένα για 6 χρόνια. Γεννημένος στο Λίβανο και με σπουδές στο Χάρβαρντ, ο σκηνοθέτης είχε ήδη συνεργαστεί με την τραγουδίστρια σε διάφορα πρότζεκτ μουσικών βίντεο. Το «My mind & I» ξεκινά το 2016. Η Σελένα Γκόμεζ κάνει πρόβες για την περιοδεία Revival και έχει ήδη διαγνωστεί με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο. Η πίεση της αντιμετώπισης της σωματικής ασθένειας συν κάποια συμπτώματα ψυχικής υγείας την καταρρακώνουν. Φτάνοντας σε οριακό σημείο, πρέπει να αναστείλει τις εμφανίσεις της και να πάρει λίγο χρόνο για να αποσυρθεί από τη δίνη που τη στοιχειώνει.

Ήθελε πάντα να προβάλλει τους αγώνες της ως ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης που μπορούν να ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες.

Οι εμφανίσεις της αναστέλλονται λόγω της κρίσης ψυχικής υγείας. Οι επίσημες ανακοινώσεις μιλούν για την εξέλιξη του λύκου και την έλλειψη δύναμης για να κάνει τα ταξίδια. Η αλήθεια φαίνεται να είναι ένα μείγμα καταστάσεων και συνθηκών που θα αποτελούσε υπερβολικό βάρος για κάθε άνθρωπο, είτε πρόκειται για διασημότητα είτε όχι.

Στη διαδικασία που παρακολουθείται στο ντοκιμαντέρ Σελένα Γκόμεζ, οι αποκαλύψεις για τον ψυχικό λαβύρινθο της τραγουδίστριας χρησιμεύουν για να κατανοήσουμε καλύτερα την πίεση κάτω από την οποία ζούσε και τα σκαμπανεβάσματα της κατάστασης της υγείας της. Εξωτερικά βλέπουμε συγκλονιστικές συναυλίες, αλλά στην ταινία, η ίδια κλαίει στο καμαρίνι μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της.

Οι αποκαλύψεις για τον λύκο

Μια από τις πιο δραματικές στιγμές της Σελένα Γκόμεζ ήταν η μεταμόσχευση νεφρού που χρειάστηκε. Ο λύκος έχει την ικανότητα να επηρεάζει τον νεφρικό ιστό. Αυτή η επίθεση αντισωμάτων δημιουργεί μια φλεγμονή που μπορεί να είναι πολύ σοβαρή. Αυτό το κάνει σε τέτοιο βαθμό, που εξελίσσεται σε νεφρική ανεπάρκεια και η μόνη λύση είναι η μεταμόσχευση.

Η Φράνσια δώρισε το νεφρό της στη Σελένα και όλοι κατάλαβαν τότε ότι ήταν στενή φίλη της τραγουδίστριας.

Η τραγουδίστρια έλαβε ένα νεφρό από τη φίλη της Φράνσια Ράισα το 2017. Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ φαίνεται να αποκλείει αυτό το γεγονός και δεν υπάρχει σχεδόν καμία αναφορά στον δότη στο 6ετές ταξίδι που έχει κινηματογραφηθεί. Αυτό είναι κάτι που τράβηξε την προσοχή πολλών θαυμαστών. Η φιλία των δύο νεαρών γυναικών ήταν πασίγνωστη και αναγνωρίστηκε τόσο σε στενό όσο και σε δημόσιο περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, ήταν γνωστή σε τέτοιο βαθμό που όταν η Σελένα λαμβάνει το βραβείο Billboard Woman of the Year, τα λόγια της απευθύνονται στη Ράισα.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024