Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: «Έσπασα το χέρι μου και έκανα εγχείρηση»

Σελένα Γκόμεζ: «Έσπασα το χέρι μου και έκανα εγχείρηση»

Η περιπέτεια της διάσημης τραγουδίστριας με το κάταγμα που την ταλαιπωρεί.

Τις τελευταίες ημέρες η Selena Gomez αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία της που την ταλαιπωρεί έντονα. Η όμορφη τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα που την οδήγησε στο χειρουργείο, καθώς πριν από μερικές ημέρες έπεσε έσπασε το χέρι της.

Τι συνέβη

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο Singe Soon, η 31χρονη καλλιτέχνης αποκάλυψε στο «The Ellen K Morning Show» ότι καθώς περπατούσε από το αυτοκίνητό της προς το σπίτι της, παραπάτησε, φορώντας ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα, κι έτσι έπεσε και έσπασε το χέρι της.

H ραδιοφωνική παραγωγός Ellen K απάντησε ότι ήταν τυχερή που δεν έσπασε και τα δόντια της και η Gomez το επιβεβαίωσε, καθώς αυτό ακριβώς της είπε και ο γιατρός της.

«Μακάρι να είχα να αφηγηθώ μία κουλ ιστορία, ότι ίσως έσωσα τη ζωή κάποιου», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια, η οποία πόζαρε μετά το χειρουργείο της με μαύρο νάρθηκα.

Οι αναρτήσεις για το ατύχημα στα social

Η ίδια είχε κάνει την πρώτη αποκάλυψη των νέων όταν απάντησε στο Instagram σε σχόλιο κάποιου σχετικά με την προώθηση του τραγουδιού της. «Έσπασα το χέρι μου και χειρουργήθηκα. Δε με ενδιαφέρει να πουλήσω τίποτα. Απλά μου αρέσει να φτιάχνω μουσική με τους φίλους μου», είχε γράψει σχετικά η Gomez.

Παρά την ταλαιπωρία με το κάταγμα και την επέμβαση η τραγουδίστρια υποσχέθηκε στους fan της ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει κι άλλη μουσική. Τόνισε, ακόμα, ότι έχει μία σειρά από υπέροχους ανθρώπους στη ζωή της και αισθάνεται γενικώς πολύ καλά.

«Ευχαριστώ παιδιά για όλη την αγάπη στο «Single Soon», έγραψε η Γκόμεζ στο Instagram για το νέο κομμάτι την περασμένη εβδομάδα. «Είναι ένας παιχνιδιάρικος ύμνος για το να νιώθεις άνετα στο πετσί σου και να αγαπάς τη δική σου παρέα… και είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό να χορεύεις!»

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024