Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φωτιά» η Σελένα Γκόμεζ - «Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα μείνει με το στόμα ανοιχτό»

«Φωτιά» η Σελένα Γκόμεζ – «Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα μείνει με το στόμα ανοιχτό»

Η Σελένα Γκόμεζ αναστατώνει με κάθε ευκαιρία τα εκατομμύρια followers της. Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει έχουν «τρελάνει» το Instagram.

Μια ακόμα φορά που η Σελένα Γκόμεζ αποφάσισε να βάλει φωτιά στα social media, ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη και απαθανατίζοντας τη σέξι σιλουέτα της φορώντας μόνο το ολόσωμο μαγιό της.

Η 31χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, κάνοντας χιλιάδες followers της να παραληρούν με την ομορφιά της.

Από τη στιγμή που ανέβασε τη φωτογραφία τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, με χιλιάδες θαυμαστής της Σελένα Γκόμεζ να εκφράζουν απερίφραστα τον θαυμασμό τους.

H Σελένα Γκόμεζ, η οποία έκλεισε τα 31 τον περασμένο Ιούλιο, φρόντισε να αναδείξει τη σιλουέτα της φτιάχνοντας τα μαλλιά της κοτσίδα.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα μείνει με το στόμα ανοιχτό αφού δει αυτή τη φωτογραφία

«Τι καυτή», «τα δίνει όλα» έγραψαν οι πιο σεμνοί από τους σχολιαστές ενώ ορισμένοι θυμήθηκαν τον πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Μπίμπερ, γράφοντας ότι «θα μείνει με το στόμα ανοιχτό αφού δει αυτή τη φωτογραφία».

Η Σελένα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ παραμένουν δύο ονόματα συνυφασμένα για τους followers παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια και ο διάσημος τραγουδιστής έχει παντρευτεί με τη Χέιλι Μπίμπερ.

«Φωτιά» στα κόκκινα η Σελένα Γκόμεζ

Ήταν πριν από λίγη ώρα που η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε και φωτογραφίες της με μια κόκκινη τουαλέτα του Oscar de la Renta από την εμφάνισή της στα βραβεία του MTV, ευχαριστώντας τα εκατομμύρια θαυμαστών της που ψήφισαν.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες», σχολίασε χαρακτηριστικά για το βραβείο που απέσπασαν για το Calm Down.

Τα σχόλια των followers της για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα MTV Awards ήταν εγκωμιαστικά, με χιλιάδες θαυμαστές να της εκφράζουν την αγάπη τους και τον θαυμασμό τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024