Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Συνάντηση «κορυφής» με Σελένα Γκόμεζ και Τζίτζι Χαντίντ

Τέιλορ Σουίφτ: Συνάντηση «κορυφής» με Σελένα Γκόμεζ και Τζίτζι Χαντίντ

Μαζί τους και η Κάρα Ντελεβίν - Έξοδος για την πιο διάσημη κοριτσο-παρέα το Σαββατόβραδο

Στη μητροπολιτική Νέα Υόρκη εκεί που χτυπάει η καρδιά της πρωτοπορίας και του καινούριου, οι πιο hot νεαρές σταρ του κόσμου, μια γενιά που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο διεθνές στερέωμα συναντήθηκαν κι έγιναν… είδηση.

Η Τέιλορ Σουίφτ, η Σελένα Γκόμεζ, η Σόφι Τέρνερ, η Μπρίτανι Μαχόμς, η Τζίτζι Χαντίντ και η Κάρα Ντελεβίν βγήκαν Σάββατο βράδυ και τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Από την παρουσία τους στα Βραβεία MTV, το 2015

Συνάντηση «κορυφής» από την πιο hot κοριτσο-παρέα

Η 33χρονη Τέιλορ Σουίφτ και η παρέα της πήγαν για φαγητό και ακόμη και το εστιατόριο στο οποίο συνέφαγαν, μοιράστηκε το βίντεο της παρουσίας τους με story στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Αγκαλιασμένες η Σελένα Γκόμεζ και η Τέιλορ Σουίφτ χαμογελούσαν ευχαριστημένες και όλες μαζί είτε κρατιούνταν από το χέρι είτε απλώς προχωρούσαν παρέα, βγήκαν όλες μαζί αποχωρώντας από τη βραδινή τους έξοδο.

Τέιλορ Σουίφτ και Τζίτζι Χαντίντ κλέβουν την παράσταση με τους νέους τους διάσημους έρωτες

Η Τζίτζι Χαντίντ που μονοπωλεί αυτη την εποχή το ενδιαφέρον με το ειδύλλιο με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν μαζεμένη όλη την αφρόκρεμα της σημερινής σόου μπιζ απλώς να διαβαίνει το κατώφλι του εστιατορίου. Ένα μπουκέτο από διάσημες, όλες μαζί.

Τα brandnames της show biz του σήμερα

Αυτή την εποχή, η Τέιλορ Σουίφτ απασχολεί τα μέσα με τον νέο της έρωτα με τον Τρέιβις Κέλσι, ενώ και η Τζίτζι Χαντίντ τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για έναν ακόμη λόγο, το ειδύλλιό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Για την περίσταση της σαββατιάτικης βραδινής εξόδου, η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε με μια μίνι γκρι πλισέ φούστα, ένα μαύρο τοπ και μπότες μαύρες δερμάτινες που έφταναν μέχρι τους μηρούς. Πιο γκλάμορους αμφίεση είχε η 28χρονη Μπρίτανι Μαχόμς, με μπλε κορσέ, χαλαρό παντελόνι, λευκό παλτό και μπαλαρίνες.

Η Σελένα Γκόμεζ, στα 31 της χρόνια πλέον, επέλεξε ένα απαλό ροδακινί πλεκτό φόρεμα με ζώνη και χρυσούς κρίκους σκουλαρίκια ως αξεσουάρ, είχε πιασμένα τα μαλλιά της πίσω και κρατούσε μια εμβληματική διάσημη μαύρη τσάντα.

Τις τελευταίες ημέρες, η  Σελένα Γκόμεζ απασχόλησε με τις δηλώσεις της για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και την αποχώρησή της γι’ αυτόν τον λόγο από τους λογαριασμούς της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να μείνει ήρεμη και να μην δυναμιτίζει τα πνεύματα στα social media, άλλωστε δεν συνήθιζε να κάνει προηγουμένως αντίστοιχες παρεμβάσεις τέτοιας θεματολογίας.

Γνωστό fashion icon η Κάρα Ντελεβίν

Στις Κάννες, το 2013, η Κάρα Ντελεβίν από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Γκάτσμπυ»

Μόδα, ομορφιά, τέχνη και… επιχειρήσεις

Η Σόφι Τέρνερ, στα 26 της χρόνια, φορούσε ένα γαλάζιο μπουφάν, τζιν και μπλε μπαλαρίνες, ενώ και η Τζίτζι Χαντίντ στα 28 της, επέλεξε μια ολόμαυρη εμφάνιση. Η άλλη σημαντική της μόδας, η Κάρα Ντελεβίν φορούσε ένα ασπρόμαυρο καπέλο, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και μπλε τζιν παντελόνι.

Μπορεί να μοιάζει μια απλή κοριτσο-παρέα, όμως η αλήθεια είναι ότι τα ετήσια κέρδη τους συνολικά ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Ήδη μόνη της η Τέιλορ, όπου εμφανίζεται, ανεβάζει τα επίπεδα του πληθωρισμού σε κάθε χώρα που γίνονται οι συναυλίες της, ενώ και οι υπόλοιπες είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες στον τομέα της η κάθε μία και με κάποιες απ’ αυτές, όπως η Σελένα Γκόμεζ, να έχουν και τις δικές τους προσωπικές επιχειρήσεις με τα δικά τους brands στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024