Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρομαντική βόλτα στη βροχή για Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ

Ρομαντική βόλτα στη βροχή για Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ

Μετά τις φήμες που θέλουν την Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι μαζί, το λαμπερό δίδυμο απαθανατίστηκε σε μια έξοδό του να περπατά μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν έρθει πιο κοντά, το λαμπερό δίδυμο απόλαυσε μια ρομαντική βόλτα στη βροχή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ φέρεται να έχει εξελιχθεί και για αυτό δεν κρύβονται πλέον από τους φωτογράφους που θέλουν να εξασφαλίσουν πλάνα τους.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τον διάσημο ηθοποιό να βρίσκεται στο πλευρά της Τζίτζι Χαντίντ στον απόηχο των απειλών θανάτου που δέχτηκε μετά την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους αμάχους

Το 28χρονο μοντέλο και ο 48χρονος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης απαθανατίστηκαν την Παρασκευή στη διάρκεια της βόλτας τους στη βροχερή Νέα Υόρκη.

Χαλαρή βόλτα για το λαμπερό δίδυμο

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τον διάσημο ηθοποιό να βρίσκεται στο πλευρά της Τζίτζι Χαντίντ στον απόηχο των απειλών θανάτου που δέχτηκε μετά την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους αμάχους.

Το λαμπερό δίδυμο συνόδευε μια ακόμα γυναίκα που έσπρωχνε ένα καροτσάκι μωρού, με τη Mail Online να αναφέρει πως ενδέχεται να ήταν η νταντά της κόρης του μοντέλου που μοιράζεται με τον Zayn Malik.

Σύμφωνα με άνθρωπο που μίλησε στη MailOnline, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, που μοιράζεται την κόρη του Lea De Seine με την πρώην σύντροφό του Ιρίνα Σάικ, βρίσκει «ελκυστικές» τις δεξιότητες της Τζίτζι Χαντίντ ως μητέρας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024