Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πετάει» ο Μπράντλεϊ Κούπερ για το ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ

«Πετάει» ο Μπράντλεϊ Κούπερ για το ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με το γνωστό μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρεται να είναι πολύ ενθουσιασμένος για το φερόμενο ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ, με ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά να υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός έλεγε σε φίλους του πως είναι ακριβώς ο τύπος του.

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα σε Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζίτζι Χαντίντ ξεκίνησαν αφού φωτογραφήθηκαν στη Νέα Υόρκη με το αυτοκίνητο του λαμπερού αυτοκινητού μετά από μια ρομαντική απόδραση που φέρεται να έκανε το ζευγάρι.

Δεν έχει νιώσει τέτοιο ενθουσιασμό για γυναίκα εδώ και πολύ καιρό. Το πηγαίνουν αργά, αλλά την έχει ερωτευτεί. Είναι ακριβώς ο τύπος του

Ο 48χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ και η 28χρονη Τζίτζι Χαντίντ εθεάθησαν ενώ δειπνούσαν την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Υόρκο. Το ειδύλλιο ανάμεσά τους φέρεται να έχει εξοργίσει τον πρώην σύντροφό της Zayn Malik, με τον οποίο έχουν αποκτήσει την τρίχρονη Khai.

«Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσει την Τζίτζι Χαντίντ. Δεν έχει νιώσει τέτοιο ενθουσιασμό για γυναίκα εδώ και πολύ καιρό. Το πηγαίνουν αργά, αλλά την έχει ερωτευτεί. Είναι ακριβώς ο τύπος του», σημείωσε πηγή στη Mail Online.

«Η Τζίτζι Χαντίντ είναι καλή μητέρα για την κόρη της Khai και ο Μπράντλεϊ το βρίσκει πολύ ελκυστικό» συνέχισε η πηγή, με το supermodel να κερδίζει πόντους επειδή υποστηρίζει τη νηφαλιότητα του ηθοποιού που είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν».

Η έξτρα ώθηση στον Μπράντλεϊ Κούπερ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει τη συνεπιμέλεια της 6χρονης κόρης του Lea με την πρώην σύντροφό του Ιρίνα Σάικ, η οποία φέρεται να βγαίνει το τελευταίο διάστημα με τον Tom Brady.

«Ο Μπράντλεϊ είναι πρόθυμος να βγει ξανά ραντεβού και να είναι σε σχέση. Λατρεύει όσα αυτά φέρνουν και η Τζίτζι Χαντίντ είναι όμορφη και το καταλαβαίνει. Διασκεδάζουν και οι δύο», συνέχισε η πηγή.

«Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν ζήλεψε που η Ιρίνα Σάικ είναι με τον Tom Brady, αλλά του έδωσε την έξτρα ώθηση να προχωρήσει, να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού και να επικεντρωθεί σε κάποια που θα ήταν καλή σύντροφος», συμπλήρωσε.

«Βλέπουν πως πηγαίνει και όλα φαίνονται πολύ θετικά για να μετατραπεί η σχέση ανάμεσά τους σε κάτι σοβαρό».

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024