Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλει Κούπερ βγήκαν ραντεβού στη Νέα Υόρκη – Ο Λίο το ξερει;

Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλει Κούπερ βγήκαν ραντεβού στη Νέα Υόρκη – Ο Λίο το ξερει;

Η φιλία του Μπράντλει με τον Λίο μετράει από την εποχή του Τιτανικού.

Καινούργιο ζευγάρι στο Μεγάλο Μήλο κλέβει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ, που τους συνέλαβε ο φακός να απολαμβάνουν μαζί το δείπνο τους στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες αφότου εκείνη παράτησε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και πριν στεγνώσει το μελάνι των εντύπων που έκαναν λόγο για επανασύνδεση του με την μητέρα της κόρης του, Ιρίνα Σάικ.

Με ένα καυτό μίνι και ένα άσπρο crop top, η πανέμορφη Τζίτζι ενθουσίασε όσους την είδαν από κοντά, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα ψάχνει τον έρωτα σε πιο ώριμους άνδρες, αφού τόσο ο Μπράντλεϊ όσο και ο Λίο είναι πια 49 ετών.

Φίλοι από παλιά

Να σημειωθεί, όπως γράφει και η Daily Mail, ότι οι δύο άνδρες είναι φίλοι πάρα πολλά χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν ο Λίο αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία του Τιτανικού πήγε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, όπου υπάλληλος στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε τότε ήταν ο Μπράντλεϊ, που δεν είχε ακόμη καταφέρει να αρπάξει κάποια ευκαιρία για να εισχωρήσει στο αμερικανικό θέαμα.

Έκτοτε έχουν φωτογραφηθεί να βλέπουν μπάσκετ μαζί, να κάνουν διακοπές στο Μεξικό και να παρτάρουν στο Χόλιγουντ. Τον Απρίλιο ωστόσο ο Λίο πιάστηκε να χορεύει με την Ιρίνα στο διάσημο φεστιβάλ Coachella.

Να είναι άραγε το παραπάνω ραντεβού, η εκδίκηση του Μπράντλεϊ στον Λίο ή μήπως η αμερικανική μεγαλούπολη έχει γίνει πια… Σουηδία και όλα καλά;

Περί έρωτα και… ηλικιών

Ο χρόνος θα δείξει, αν και η αλήθεια είναι ότι η Τζίτζι στα 28 έχει περάσει προ πολλού τα 25, που είναι η ηλικία-ταβάνι για τα ερωτικά ενδιαφέροντα του Ντι Κάπριο.

Αντίθετα ο Κούπερ τα είχε για χρόνια με τη μεγαλύτερη του, υπερταλαντούχα, Ρενέ Ζελβέγκερ, που λέγεται ότι εξαφάνισε η μητέρα του, η οποία ήθελε ο γιος της να μπλέξει με μια μικρότερη και ευκολότερα διαχειρίσιμη γυναίκα.

Μέχρι σήμερα πάντως παραμένει εργένης…

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024