Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Maestro»: Τον Λέοναρντ Μπερνστάιν υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ

«Maestro»: Τον Λέοναρντ Μπερνστάιν υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Μπράντλεϊ Κούπερ χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδική προσθετική μύτη

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ επιστρέφει με νέα κινηματογραφική δουλειά ως Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία «Maestro». Η ταινία στην πλατφόρμα του Netflix σηματοδοτεί την επιστροφή του γοητευτικού ηθοποιού και στη σκηνοθεσία μετά τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 2018, «Ένα αστέρι γεννιέται».

Ο Κούπερ πρωταγωνιστεί ως ο θρυλικός συνθέτης Μπερνστάιν, είναι επίσης παραγωγός και συνέγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Τζος Σίνγκερ του «Spotlight».

Η ταινία, η οποία δεν είναι καθαρά βιογραφική, επικεντρώνεται στη δια βίου σχέση μεταξύ του Λέοναρντ Μπερνστάιν και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν. Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Μπράντλεϊ Κούπερ χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδική προσθετική μύτη, προκειμένου να υποδυθεί πειστικά και σε επίπεδο εμφάνισης τον διάσημο μαέστρο.

Η αμφιλεγόμενη προσωπική ζωή

Ο Μπερνστάιν παντρεύτηκε τη γεννημένη στην Κόστα Ρίκα ηθοποιό και ακτιβίστρια το 1951 και έμειναν μαζί μέχρι που πέθανε το 1978, παρόλο που εκείνος είχε σχέσεις με άντρες και κατά τα άλλα έζησε μια γκέι ζωή.

Στην παραγωγή της ταινίας συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να τη σκηνοθετήσει, πριν αποφασίσει να την παραδώσει στον Κούπερ, αφού είδε την επιτυχημένη προσπάθεια του ηθοποιού ως σκηνοθέτη στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

Το «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Μπράντλεϊ Κούπερ θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024