Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπράντλεϊ Κούπερ: «Είχα σκεφτεί ότι θα πεθάνω»

Μπράντλεϊ Κούπερ: «Είχα σκεφτεί ότι θα πεθάνω»

Ο ηθοποιός μιλά για την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής του National Geographic «Running Wild With Bear Grylls: The Challenge» μίλησε για τη μάχη του με τον εθισμό στον παρουσιαστή Γκριλς.

Ο πρωταγωνιστής του «Hangover», ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε αντιδράσεις για την προσθετική του μύτη στην επερχόμενη ταινία του Netflix «Maestro», εξομολογήθηκε ότι πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, παραδέχοντας ανοιχτά ότι λειτούργησε ως εμπόδιο στη δουλειά του.

Ο Κούπερ μοιράστηκε στο παρελθόν πώς ο εθισμός του πήρε μια στροφή προς το χειρότερο μετά την απόλυσή του από τη σειρά δράσης-θρίλερ, «Alias» με τη Τζένιφερ Γκάρνερ. Επίσης, μοιράστηκε το γεγονός ότι παραλίγο να υποτροπιάσει το 2011, αφού ο πατέρας του πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Οι δηλώσεις του για τον εθισμό

«Είχα σίγουρα μια μηδενιστική στάση απέναντι στη ζωή μετά, όπως ακριβώς σκέφτηκα «Θα πεθάνω»», είπε στον Γκριλς. «Δεν ξέρω, δεν ήταν ωραία για λίγο, μέχρι που σκέφτηκα ότι πρέπει να αποδεχτώ αυτό που πραγματικά είμαι και να προσπαθήσω να βρω μια γαλήνη με αυτό, και μετά κατά κάποιο τρόπο εξομαλύνθηκε», ανέφερε στη συνέχεια ο 48χρονος ηθοποιός.

Τα ναρκωτικά, ο εθισμός και η τέχνη

«Είχες κάποια άγρια χρόνια;» ρώτησε ο Γκρίλς τον ηθοποιό στα απόκρημνα φαράγγια του Ουαϊόμινγκ. «Όσον αφορά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ναι… Αλλά ήμουν τυχερός. Κατάφερα να ξεφύγω στα 29 μου και είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερός» είπε ο Κούπερ.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει μιλήσει για τον εθισμό του στο αλκοόλ και την κοκαΐνη στο παρελθόν, εξηγώντας ότι αναζήτησε παρηγοριά στις ουσίες όταν έπαθε ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και απομακρύνθηκε από τη σειρά δράσης-θρίλερ «Alias» το 2003.

Και ενώ ο εθισμός μπορεί να εμπόδισε τη δουλειά του στο παρελθόν, ο Κούπερ είπε ότι η εμπειρία του με τον εθισμό τελικά τον βοήθησε να εκτελέσει το ρόλο του εθισμένου στην οσκαρική ταινία, «A Star Is Born».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024