Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Τζίτζι Χαντίντ σπάει τη σιωπή της για τις επιθέσεις της Χαμάς - Καταδικάζει την τρομοκράτηση αθώων

Η Τζίτζι Χαντίντ σπάει τη σιωπή της για τις επιθέσεις της Χαμάς – Καταδικάζει την τρομοκράτηση αθώων

«Η τρομοκρατία σε βάρος αθώων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν κάνει καλό στο κίνημα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram η Τζίτζι Χαντίντ.

Η Τζίτζι Χαντίντ, το διάσημο supermodel με καταγωγή κατά το ήμισυ από την Παλαιστίνη, καταδίκασε τις επιθέσεις της Χαμάς, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει «βαθιά συμπάθεια και σπαραγμό για τον αγώνα των Παλαιστινίων.

Το 28χρονο supermodel Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε στο Instagram τις σκέψεις της για τις επιθέσεις της Χαμάς, καταδικάζοντας την τρομοκράτηση αθώων ανθρώπων.

Η 28χρονη Τζίτζι Χαντίντ έστειλε την αγάπη και την υποστήριξή της τόσο στους Παλαιστίνιους όσο και στους Εβραίους φίλους της.

«Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσοι πλήττονται από αυτή την αδικαιολόγητη τραγωδία», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Τζίτζι Χαντίντ.

«Έχω βαθιά ενσυναίσθηση και πονάει η καρδιά μου για τον αγώνα των Παλαιστινίων και τη ζωή υπό κατοχή, είναι μια ευθύνη που κρατώ καθημερινά», σημειώνει η Τζίτζι Χαντίντ.

Η τρομοκράτηση αθώων ανθρώπων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν ωφελεί το κίνημα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη

Στο πλαίσιο αυτό τονίζει, μάλιστα, ότι «οι ελπίδες και τα όνειρά της για τους Παλαιστίνιους» δεν περιλαμβάνουν «το κακό σε βάρος Εβραίων».

«Η τρομοκράτηση αθώων ανθρώπων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν ωφελεί το κίνημα «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη», προσθέτει το διάσημο μοντέλο.

«Κάθε άνθρωπος αξίζει βασικά δικαιώματα»

«Η ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έχει τροφοδοτήσει έναν επώδυνο κύκλο αντιποίνων εδώ και δεκαετίες (που κανένας αθώος πολίτης, Παλαιστίνιος ή Ισραηλινός, δεν αξίζει να είναι θύμα) και συμβάλλει στη διαιώνιση της λανθασμένης ιδέας ότι το να είσαι υπέρ της Παλαιστίνης ισούται με τον αντισημιτισμό).

«Κάθε άνθρωπος αξίζει βασικά δικαιώματα, περίθαλψη και ασφάλεια ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του, του θρησκεύματός του ή του πού γεννήθηκε», επισημαίνει η Τζίτζι Χαντίντ.

«Γνωρίζω ότι τα λόγια μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να γιατρέψουν τις πληγές σε τόσους πολλούς, αλλά προσεύχομαι πάντα για την ασφάλεια των αθώων ζωών» καταλήγει στην ανάρτησή της η Τζίτζι Χαντίντ.

Τόσο η Τζίτζι Χαντίντ όσο και η 27χρονη αδελφή της Μπέλα υποστηρίζουν τον παλαιστινιακό αγώνα και έχουν πάρει μέρος σε πορείες για διαδηλώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024