Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Η έπαυλή της έγινε η «ερωτική φωλιά» της Τζίτζι Χαντίντ και του Μπράντλεϊ Κούπερ

Τέιλορ Σουίφτ: Η έπαυλή της έγινε η «ερωτική φωλιά» της Τζίτζι Χαντίντ και του Μπράντλεϊ Κούπερ

Το φημολογούμενο ζευγάρι περνά χρόνο στην έπαυλη της Σουίφτ, προκειμένου να ξεφύγει από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων.

«Μυστική ερωτική φωλιά» για την Τζίτζι Χαντίντ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ φημολογείται πώς έχει γίνει η έπαυλη της Τέιλορ Σουίφτ, στο Ρόουντ Άιλαντ. Το ζευγάρι μπορεί στην τοποθεσία αυτήν να συναντιούνται ελεύθερα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων στη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι με τα οκτώ υπνοδωμάτια που εμφανίζεται στο τραγούδι της Σουίφτ, «The Last Great American Dynasty», έχει γίνει τόπος εμβληματικών εορτασμών για την 4η Ιουλίου, στους οποίους συμμετείχε η Τζίτζι Χαντίντ.

Η Χαντίντ και ο Κούπερ πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο όταν εθεάθησαν να δειπνούν μαζί και αργότερα να επιστρέφουν από μια απόδραση με το ίδιο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τη «Mirror», η Σουίφτ απολαμβάνει να παίζει την… προξενήτρα για τους φίλους της και προσέφερε το σπίτι της για να τους διευκολύνει.

«Ήθελαν ένα μέρος για να γνωριστούν καλύτερα».

«Η Τέιλορ είναι ρομαντική και λατρεύει να βοηθά τους φίλους της», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. «Παρόλο που η Τζίτζι και ο Μπράντλεϊ έχουν τα δικά τους ακίνητα στη Νέα Υόρκη, ήθελαν ένα μέρος για να γνωριστούν καλύτερα και η Τέιλορ ήταν πολύ ευτυχής να βοηθήσει. Η πόρτα του σπιτιού της είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτούς».

Γνωρίστηκαν μέσα από την Ιρίνα Σάικ

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ φέρονται να ξεκίνησαν να βγαίνουν αφού τους γνώρισε η πρώην του ηθοποιού, Ιρίνα Σάικ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Page Six». Μόλις μία εβδομάδα αφότου το 28χρονο σούπερ μοντέλ και ο 48χρονος ηθοποιός πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο, μια πηγή αποκάλυψε στο «Messenger» πώς προέκυψε το φαινομενικά τυχαίο ζευγάρι.

«Η Τζίτζι συστήθηκε στον Μπράντλεϊ μέσω της Ιρίνα [Σάικ] και των κοινών τους φίλων στη βιομηχανία», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο. «Η Τζίτζι και η Ιρίνα ήταν κοντά όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δούλευαν μαζί, και η Τζίτζι και ο Μπράντλεϊ έχουν κάνει παρέα και στο παρελθόν, αλλά ήταν πάντα φιλικό σε κοινωνικό πλαίσιο».

Αν και δεν είναι σαφές πότε η φιλία του Κούπερ και της Χαντίντ έγινε ρομαντική, η πηγή δήλωσε ότι το ζευγάρι πρόσφατα «δέθηκε για τις κόρες τους, όταν ο Μπράντλεϊ της ζήτησε να βγουν».

Η Χαντίντ και ο Κούπερ φέρονται να τα βρήκαν μετά από γνωριμία με την πρώην του ηθοποιού, Σάικ. Αυτή η είδηση παρόλα αυτά αποτελεί έκπληξη για κάποιους, δεδομένου ότι η ίδια και ο Κούπερ πυροδότησαν φήμες συμφιλίωσης το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η Ρωσίδα καλλονή και ο ηθοποιός εντοπίστηκαν σε διακοπές στην Ιταλία με την κόρη τους τον Αύγουστο. Κατά τη διάρκεια του ίδιου ταξιδιού, το μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram της μαζί με μια φωτογραφία του πρώην συντρόφου της ξαπλωμένου σε ένα καγιάκ.

Sports in

Η εντυπωσιακή ανάρτηση της UEFA για τα ημιτελικά του Europa Conference League (pic)

Τα αστέρια των τεσσάρων ομάδων των ημιτελικών του Conference League με φόντο την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024