Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Παρέλαση «αστέρων» στην πρεμιέρα της ταινίας της – Ξεχώρισε η Μπιγιονσέ

Τέιλορ Σουίφτ: Παρέλαση «αστέρων» στην πρεμιέρα της ταινίας της – Ξεχώρισε η Μπιγιονσέ

Σε λιγότερο από 24 ώρες, κατέρριψε το αμερικανικό ρεκόρ υψηλότερων πωλήσεων για την AMC στα 103 χρόνια της ιστορίας της

Ένα τεράστιο κόκκινο χαλί στρώθηκε για να υποδεχτεί τους καλεσμένους στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας που αφορά τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ κι έχει τίτλο «Eras Tour».

Μερικοί από τους πιο λαμπερούς σταρ και διασημότητες βρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ αυτών η Μπιγιονσέ που θα λάμψει με την αντίστοιχη δική της ταινία, αλλά και οι Adam Sandler, Julia Garner, Maren Morris, Flava Flav, Karamo Brown, Hayley Kiyoko, Becca Tilley, Simu Liu, Molly Sims, Jennifer Meyer, Rick Caruso καθώς και η Mariska Hargitay.

Λαμπερή κινηματογραφική πρεμιέρα

Η Μπιγιονσέ και η Τέιλορ Σουίφτ, είναι αλήθεια, ότι αυτή την εποχή αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς όπου εμφανίζονται καλλιτεχνικά, ανεβάζουν τον… πληθωρισμό της εκάστοτε χώρας, λόγω των ανθρώπων που καταφθάνουν για να τις παρακολουθήσουν στις περιοδείες τους.

Με τους χορευτές και την μπάντα της η Τέιλορ Σουίφτ

Επρόκειτο για μια τεραστίων διαστάσεων διοργάνωση που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες. Ενδεικτικό τους μεγέθους της είναι ότι το εμπορικό κέντρο στο οποίο βρίσκεται η αίθουσα «Grove’s AMC theater» όπου και προβλήθηκε η ταινία, ήταν κλειστό –ολόκληρο, δηλαδή περιλαμβανομένων όλων των καταστημάτων και εστιατορίων- 24 ώρες πριν από την εν λόγω λαμπερή εκδήλωση.

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε στην ώρα της, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, με μια ονειρική τουαλέτα στο χρώμα του ορυκτού γαλάζιου τανζανίτη από τον οίκο Όσκαρ ντε λα Ρέντα. Μια άκρως εντυπωσιακή και σικ εμφάνιση που συμπληρώθηκε από το διαμαντένιο κολιέ της, ενώ τονίστηκε με την ανάλαφρη bob κουπ που υιοθέτησε.

Η Μπιγιονσέ και η Τέιλορ Σουίφτ, αυτή την εποχή, αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο.

Καλεσμένη και η Μπιγιονσέ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας

Φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με τους προσκεκλημένους της, αλλά και με τον σκηνοθέτη της, Sam Wrench, καθώς και τα μέλη του συγκροτήματος και τους χορευτές της.

Παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα πλήθη δεν απετράπησαν από το να πλησιάσουν, προκειμένου να «κλέψουν» μια στιγμή, μια ματιά από την αγαπημένη τους σταρ.

Έλαμψε με την ονειρική της εμφάνιση η πρωταγωνίστρια

«Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς»

Από την πλευρά της, η Τέιλορ Σουίφτ, στάθηκε στο κόκκινο χαλί, πόζαρε για σέλφι, υπέγραψε αυτόγραφα και δέχθηκε τα βραχιολάκια φιλίας που της έδιναν οι θαυμαστές της.

Όταν απευθύνθηκε στο κοινό της που την επευφημούσε εκστασιασμένο, είπε: «Νομίζω ότι οι θαυμαστές θα διαπιστώσετε –και οι χορευτές, όπως θα δείτε- πόσο είστε εσείς οι κύριοι χαρακτήρες αυτής της ταινίας. Και σας αγαπώ πολύ γι’ αυτό. Το εκτιμώ ιδιαίτερα που είστε εδώ, γιατί αυτή η βραδιά αποτελεί μια καίρια μνήμη για μένα και εσείς είστε μέρος της. Ελπίζω, λοιπόν, όλοι σας να το διασκεδάστε και να το αγαπήσετε τόσο πολύ».

Με Όσκαρ ντε λα Ρέντα και διαμάντια

Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ

Κάτι αντίστοιχο δήλωσε και κατά την ομιλία της που προλόγισε την προβολή της ταινίας, «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές σε αυτή την ταινία και αυτό ήταν που την έκανε μαγική, αυτό ήταν που την έκανε να διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μού. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι ξανά».

Μετά από ένα διάλειμμα δύο μηνών στις συναυλίες της, η διάσημη σταρ ολοκληρώνει την περιοδεία της για το 2023 τον Νοέμβριο, με τις εμφανίσεις της στην Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Σε ό,τι αφορά την ταινία, φαίνεται ότι υπερβαίνει κάθε προσδοκία, καθώς έχει ξεπεράσει σε προπώληση εισιτηρίων τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάλιστα, σε λιγότερο από 24 ώρες, κατέρριψε το αμερικανικό ρεκόρ υψηλότερων πωλήσεων για την AMC στα 103 χρόνια της ιστορίας της.

Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε σε αυτό το είδος με 99 εκατομμύρια δολάρια η ταινία με τον άλλο πασίγνωστο ποπ σταρ, «Justin Bieber: Never Say Never».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024