Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μετανιώνω» και «Τα 'χω με τον εαυτό μου»: Όταν ο Βασίλης Καρράς συναντήθηκε με την ταινία - ωδή στον έρωτα

«Μετανιώνω» και «Τα ‘χω με τον εαυτό μου»: Όταν ο Βασίλης Καρράς συναντήθηκε με την ταινία – ωδή στον έρωτα

Ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης συμπεριέλαβε δύο τραγούδια που ερμήνευσε ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς στην ταινία του «Ας περιμένουν οι γυναίκες» και οι ατάκες, τόσα χρόνια μετά, παραμένουν επίκαιρες

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ταύτισε το όνομά του με τον έρωτα, τον ανέξοδο ή τον επιτυχημένο, την αγάπη και την έκφρασή της με έναν γνήσιο, λαϊκό τρόπο.

Με τους στίχους που ερμήνευε κατάφερε να συγκινεί τις πλατιές μάζες του λαού, που τραγουδούσαν μαζί του όλες τις καψούρες τους. Συνήθως με συντροφιά με ποτήρι ουίσκι ή/και ποτού οποιασδήποτε αρεσκείας, ώστε να πάνε κάτω τα… φαρμάκια.

Ο Μιχάλης και ο… κύριος Πάνος συζητούν για τον έρωτα «με το κορίτσι» που συνάντησαν και σαγηνεύτηκε ο Πάνος

Έτσι, ο Βασίλης Καρράς δεν θα μπορούσε να λείπει από μια ταινία – ωδή στον έρωτα. Ο μεγάλος σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης συμπεριέλαβε δύο τραγούδια που ερμήνευσε ο λαϊκός τραγουδιστής στην ταινία του «Ας περιμένουν οι γυναίκες», που είχε ως πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά και τον Αργύρη Μπακιρτζή.

Το πρώτο ήταν το τραγούδι «Τα ‘χω με τον εαυτό μου». Ο κύριος Πάνος το ζητά από τις δύο ηλικιωμένες γυναίκες που ήταν υπεύθυνες για τη διασκέδαση των θαμώνων στα ιαματικά λουτρά Νέα Απολλωνίας και η επιθυμία του πραγματοποιείται. Και να τα αποτελέσματα της υπέροχης σκηνής:

Το δεύτερο τραγούδι του σπουδαίου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που ακούγεται στην ταινία είναι το «Μετανιώνω». Ο Μιχάλης και ο κύριος Πάνος συζητούν για τον έρωτα «με το κορίτσι» που συνάντησαν στη διαδρομή τους για τη Θάσο και σαγηνεύτηκε ο Πάνος. Και εκεί ήρθε η στιγμή που «μετανιώνει» και «πληρώνει τα λάθη του…».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Μπορεί ο Βασίλης Καρράς να έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, το σίγουρο όμως είναι ότι τα τραγούδια του θα αποτελούν συνοδοιπόρο σε κάθε άνθρωπο που βιώνει τον πόνο της αγάπης. Εξάλλου και ο κύριος Πάνος στο «Ας περιμένουν οι γυναίκες» προτιμούσε τους κ. Σφακιανάκη, Μελά και Καρρά για τις δύσκολες στιγμές του…

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024