Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ο Σεραφείμ - «Στόχος να θεωρηθεί η παρέκκλιση ως κανονικότητα»

Αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ο Σεραφείμ – «Στόχος να θεωρηθεί η παρέκκλιση ως κανονικότητα»

Η ομοφυλοφιλία «είναι παράχρηση του ανθρώπινου σώματος» λέει ο Μητροπολίτης Πειραιώς και δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος στην τεκνοθεσία.

«Το πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας τοποθετείται σε στρεβλή βάση. Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο δικαίωμα κάτι που δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύση» σημειώνει ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ και προσθέτει πως «η ανθρώπινη φύση ούτε μορφολογία, ούτε φυσιολογία έχει που να παραπέμπει σε μία τέτοια συμπεριφορά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε (ΣΚΑΪ) υποστήριξε επίσης πως «η ομοφυλοφιλία είναι μία παρέκκλιση από την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που είναι κάτι ιερό. Δυστυχώς, μέσα στη φθορά και στο θάνατο που ζούμε υπάρχουν παρεκκλίσεις όπως σε όλα τα πράγματα. Και μια τέτοια παρέκκλισης είναι η ομοφυλοφιλία. Δεν υπάρχει πραγματική ομοφυλοφιλία, είναι μία ηθοποιία. Τα πρόσωπα αυτά μετέρχονται το έτερο φύλο. Δηλαδή, στους άνδρες ομοφυλόφιλους ο ένας κάνει το θήλυ και ο άλλος το άρρεν. Στις γυναίκες το ένα πρόσωπο κάνει τον άνδρα, το άλλο τη θήλυ. Δεν είναι δυνατόν μία έννομη τάξη να έρθει και να περιβάλλει με κύρος, όπως ο γάμος που είναι η διαδικασία για το πρωταρχικό κύτταρο της ζωής που είναι η οικογένεια, αυτή την παρέκκλιση».

Κατηγορηματικός αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Τόνισε πως πρόκειται για «μία μεγάλη αμαρτία» και δήλωσε «είναι μία παράχρηση του ανθρώπινου σώματος που εμπεριέχει τρομακτικές ασθένειες, όπως καρκίνο και θάνατο».

Ερωτηθείς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ υπήρξε ξεκάθαρος: «Η τεκνοθεσία είναι αναπόδραστη συνέπεια του να κανονικοποιηθεί η ομοφυλοφιλία ως γάμος. Στόχευση είναι να θεωρηθεί η παρέκκλιση ως κανονικότητα»

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024