Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στροφή στην καριέρα της κάνει η Έμα Γουάτσον - Γιατί αποσύρθηκε από την υποκριτική

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Έμα Γουάτσον – Γιατί αποσύρθηκε από την υποκριτική

Οι λόγοι που την οδήγησαν να κάνει «διάλειμμα» από την υποκριτική.

Η Έμα Γουάτσον δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια κινηματογραφική παραγωγή από το 2019. Όταν δηλαδή και κυκλοφόρησε το «Little Women». Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της που αναρωτιούνται πότε θα κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η ηθοποιός, εντός του 2023 έχει πραγματοποιήσει μερικές περιστασιακές δημόσιες εμφανίσεις αλλά δεν έχει ακόμη δεσμευτεί για κάποιο νέο κινηματογραφικό project. Και όπως παραδέχθηκε η ίδια, υπάρχει λόγος.

Μεταπτυχιακό

Ειδικότερα, η Έμα Γουάτσον είναι τώρα εγγεγραμμένη σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα δημιουργικής γραφής. Σκοπεύει μάλιστα να κάνει «στροφή στην καριέρα της» και σε ρόλους πίσω από την κάμερα. Άλλωστε, έχει ήδη πάρει μέρος στη σκηνοθεσία της καμπάνιας της με τον οίκο Prada. Ακόμη, έχει γράψει ένα θεατρικό έργο. Αυτό όμως που την ώθησε στην απομάκρυνση από την υποκριτική, ήταν η συνειδητοποίηση ότι ήθελε να επικεντρωθεί ξανά στον εαυτό της.

Η μεταβατική περίοδο

Όπως αποκάλυψε, με την είσοδο στη δεκαετία των 30, άλλαξαν πολλά πράγματα στη φιλοσοφία της. Συγκεκριμένα, είπε: «Μπαίνοντας στα 30, βρισκόμουν σε μια μεταβατική περίοδο. Σκεφτόμουν, τι συμβαίνει; Και ήταν κάποιος άλλος που μου είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν με προειδοποίησε κανείς για όλο αυτό. Έτσι, μίλησα με πολλές γυναίκες που μου είπαν ότι μεταξύ 28 και 32 ετών, όλα άλλαξαν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην «επιστροφή της στα θρανία», δηλαδή το μεταπτυχιακό της. «Το να επιστρέψω στη σχολή ήταν επίσης μια μεγάλη κίνηση. Επειδή κάνω μια καριέρα που όλα κινούνται πολύ γρήγορα, η απόφαση να πάρω χρόνο για να κάνω αυτά τα πράγματα ένιωσα ότι ήταν πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά.

«Στροφή στην καριέρα»

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Ερμιόνης Γκρέιντζερ στη δημοφιλη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι «δεν ήταν πολύ χαρούμενη».

«Αισθάνθηκα λίγο σαν να βρισκόμουν κλεισμένη σε κλουβί», είπε η Γουάτσον σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Financial Times. «Εκείνο που με δυσκόλεψε πιο πολύ ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να “πουλήσω” στο κοινό κάτι για το οποίο δεν είχα πολύ έλεγχο. Ηταν πολύ δύσκολο να είμαι το πρόσωπο και ο εκπρόσωπος για πράγματα που δεν είχα εμπλακεί κατά τη δημιουργική διαδικασία».

Με τα χρόνια, η Γουάτσον πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως οι «The Circle», «Beauty and the Beast» και «The Bling Ring». Η σταρ ανέφερε ότι αισθάνθηκε πως «δεν είχε φωνή» γεγονός που την έκανε να νιώθει απογοητευμένη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024