Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι συμβουλές του πρώην στον Τομ Κρουζ - Προειδοποιεί τον ηθοποιό για τη σύντροφό του

Οι συμβουλές του πρώην στον Τομ Κρουζ – Προειδοποιεί τον ηθοποιό για τη σύντροφό του

Ο πρώην σύζυγος της νέας συντρόφου του Τομ Κρουζ του δίνει συμβουλές για την 36χρονη σύντροφό του.

Λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστό πως ο Τομ Κρουζ έχει έρθει πιο κοντά με την Elsina Khayrova, ο πρώην σύζυγός της προειδοποιεί τον χολιγουντιανό ηθοποιό.

Ο γνωστός Ρώσος ολιγάρχης προειδοποίησε τον Τομ Κρουζ να έχει ανοιχτό το πορτοφόλι του γιατί η 36χρονη Elsina Khayrova έχει ακριβά και πολυτελή γούστα.

Ο 61χρονος Τομ Κρουζ εθεάθη να είναι πολύ κοντά με την 36χρονη Elsina Khayrova σε πάρτι στο Mayfair, με τις πηγές να αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν αχώριστο.

Ο πρώην σύζυγός της Dmitry Tsetkov προειδοποίησε τον Τομ Κρουζ ότι ο νέος του έρωτας είναι δύσκολο να ευχαριστηθεί.

Αποκάλυψε ότι ξόδεψε 10 εκατομμύρια λίρες σε ρούχα και άλλα 2 εκατομμύρια λίρες σε τσάντες κατά τη διάρκεια του ταραχώδους 11ετούς γάμου τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στη MailOnline, ο Dmitry Tsetkov μίλησε για την πρώην σύζυγό του, επισημαίνοντας πως της αρέσουν τα καλύτερα και έχει πολύ ακριβό γούστο.

«Ο Τομ Κρουζ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα» ανέφερε χαρακτηριστικά και έστειλε τις ευχές του στην πρώην σύζυγό του. «Είμαι χαρούμενος για εκείνη, της εύχομαι τα καλύτερα».

Το ακριβό διαζύγιο και η αγάπη στον Τομ Κρουζ

Ο 43χρονος ολιγάρχης, ο οποίος έκανε την περιουσία του από την εξόρυξη και το εμπόριο διαμαντιών, αποκάλυψε πως η επίπονη τριετής μάχη του διαζυγίου του κόστισε 150 εκατομμύρια λίρες.

Είδε την περιουσία του να μειώνεται από 200 εκατομμύρια λίρες ενώ ήταν με τη σύζυγό του σε μόλις 50 εκατομμύρια λίρες. Και μετά αναγκάστηκε να πουλήσει κάποια περιουσιακά του στοιχεία για να πληρώσει νομικά έξοδα ή να τα δώσει στη γυναίκα του.

Αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί της για τη σχέση της με τον Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι και ο αγαπημένος του ηθοποιός.

«Επικοινωνούμε συνήθως μέσω των δικηγόρων μας. Είναι 36 ετών, είναι όμορφη, οικονομικά ανεξάρτητη και λατρεύει τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Dmitry Tsetkov, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου, αποκάλυψε ότι πριν από τρεις μήνες ήταν σε συζητήσεις με παραγωγό του Χόλιγουντ που ενδιαφέρεται να κάνει μια ταινία για τη ζωή του.

Και εκείνος επέμεινε ότι ήθελε να τον υποδυθεί μόνο ο Τομ Κρουζ. «Ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ. Έχουμε το ίδιο περίπου ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν γινόταν αυτό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να με υποδυθεί από τον Τομ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να το συζητήσουμε».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024