Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ: Καλείται να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του

Τομ Κρουζ: Καλείται να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του

Η διατροφή που έδινε ο διάσημος ηθοποιός αυτά τα χρόνια ανερχόταν στα 400.000 δολάρια τον χρόνο.

Το 2012 η είδηση διαζυγίου της Κέιτι Χολμς με τον Τομ Κρουζ έπεσε ουρανοκατέβατη στο Χόλιγουντ. Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου. Η απόφαση, ωστόσο, του χωρισμού δεν είναι κοινή, ούτε καν συζητήθηκε από τους δύο συζύγους. Για την ακρίβεια, η Χόλμς είχε τους λόγους της να «ξεφύγει» από τον συγκεκριμένο γάμο αλλά και τον άνθρωπο αυτό, χωρίς ωστόσο να χάσει την επιμέλεια της κόρης τους.

Τα προβλήματα στην ιδιωτική τους ζωή ίσως να μην ήταν αρκετά καλή δικαιολογία, ώστε να βγει το διαζύγιο υπέρ της χολιγουντιανής σταρ και να απομακρυνθεί μαζί με την ανήλικη κόρη τους, Σούρι Κρουζ, μια για πάντα από κοντά του. Πηγές αναφέρουν ότι η ιδεολογία που ανέπτυξε και διατηρεί ο Κρουζ, ως μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας ήταν ένα ζήτημα που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Χολμς.

«Έκπληξη» για τον ηθοποιό ο χωρισμός

Η απόφαση του διαζυγίου προκάλεσε έκπληξη στον Τομ Κρουζ καθώς ενημερώθηκε από το τηλέφωνο ενώ βρισκόταν την περίοδο εκείνη στα γυρίσματα ταινίας στην Ισλανδία. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη στο αμερικανικό People, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «δεν περίμενε» να ακούσει ότι η σύζυγός του τον χωρίζει έπειτα από έξι χρόνια γάμου και ειδικά μέσω τηλεφώνου. «Η ζωή είναι μια τραγική κωμωδία. Πρέπει να έχεις χιούμορ. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι ήταν μακριά και είχα απίστευτο χρόνο να σκεφτώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

O γάμος έλαβε τέλος επειδή ο ηθοποιός ήθελε να «έχει τον έλεγχο σε οτιδήποτε συνέβαινε στην οικογένεια».

Η είδηση του χωρισμού του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς ξάφνιασε τα διεθνή media.

Κράτησαν την σχέση τους μυστική για χρόνια καθώς αυτός ήταν ένας από τους εξωφρενικούς όρους που είχε θέσει ο Τομ Κρουζ στο διαζύγιό του με την ηθοποιό. Η Κέιτι Χολμς υπέγραψε έναν πολύ αυστηρό όρο διαζυγίου, ότι δεν θα βγει δημοσίως με κανέναν άνδρα μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ για πέντε χρόνια.

Καλείται να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του

Ο Τομ Κρουζ ωστόσο συνεισφέρει σημαντικά στην ανατροφή της κόρης του αφού καλείται να πληρώσει τα δίδακτρα της Σούρι, παρά το γεγονός ότι έχει αποξενωθεί από αυτήν μετά το διαζύγιό του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το ποσό που δίνει ο Κρουζ για τη διατροφή του παιδιού φέρεται να ανέρχεται λίγο πάνω από 33.000 δολάρια τον μήνα, συνολικά περίπου 400.000 δολάρια το χρόνο. Μαζί με αυτά, ο ηθοποιός καλείται να πληρώσει για τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξόδων.

Αν και ο Κρουζ δεν θα έχει λόγο στο κολέγιο που θα επιλέξει η Σούρι, φαίνεται πιθανό ότι θα είναι αυτός που θα πληρώσει τα δίδακτρα. Η Σούρι φέρεται να ενδιαφέρεται να σπουδάσει μόδα σε κάποια σχολή υψηλού κύρους στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, τα 18α γενέθλιά της είναι τον Απρίλιο του επόμενου έτους, πράγμα που σημαίνει ότι η Χολμς δεν θα λαμβάνει πλέον τη μηνιαία διατροφή από τον Κρουζ. Υπάρχουν διάφορα σενάρια για το πώς θα πληρώσουν τα δίδακτρα της Σούρι, είτε η Χολμς μέσω της αποταμίευσης, είτε ο Κρουζ θα παρατείνει τις πληρωμές μέχρι να αποφοιτήσει. Πάντως, παρά την αποξένωση πατέρα και κόρης, ο Κρουζ συνέχισε να παρέχει οικονομική υποστήριξη στην κόρη του.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024