Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος έρωτας για τον Τομ Κρουζ - Ποια είναι η Ρωσίδα που του έκλεψε την καρδιά

Νέος έρωτας για τον Τομ Κρουζ – Ποια είναι η Ρωσίδα που του έκλεψε την καρδιά

Ξανά ερωτευμένος φέρεται να είναι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Κρουζ. Όσα γίνονται γνωστά για τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Μπορεί ως άρτια εκπαιδευμένος πράκτορας στο Mission: Impossible – Ghost Protocol ο Τομ Κρουζ να χρησιμοποιεί ένα περίτεχνο τεχνολογικό τέχνασμα για να εισβάλει σε ένα άκρως απόρρητο αρχείο του Κρεμλίνου, αλλά στην πραγματική ζωή ανακάλυψε έναν πολύ πιο απλό τρόπο για να διεισδύσει στους ρωσικούς κύκλους.

Ο 61χρονος ηθοποιός Τομ Κρουζ εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου με την Elsina Khayrova. Η 36χρονη είναι κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπορίου διαμαντιών.

«Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι» δήλωσε στη MailOnline ένας από τους καλεσμένους. Το ζευγάρι λέγεται ότι εμφανίστηκε στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor μαζί γύρω στις 21:00 το περασμένο Σάββατο προς μεγάλη έπληξη και ενθουσιασμό των καλεσμένων.

Ο Τομ Κρουζ και η Elsina Khayrova φέρεται να αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ο Τομ Κρουζ ήταν πολύ φιλικός. Του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και το απέρριπτε ευγενικά. Τελικά ο DJ χρειάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Τομ Κρουζ δεν ήθελε φωτογραφίες.

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την Elsina Khayrova και κάποια στιγμή βρέθηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών» επισήμανε η πηγή στη MailOnline.

Το παρελθόν της νέας συντρόφου του Τομ Κρουζ

Το πρώην μοντέλο, που είναι Βρετανός πολίτης, ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Ρώσο μεγιστάνα Dmitry Tsetkov. Μοιράζονταν μαζί μια έπαυλη αξίας 22 εκατομμυρίων λιρών στο κτήμα Wentworth στο Surrey, καθώς και σπίτια στο Λονδίνο αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών.

Το ζευγάρι είχε επίσης ακίνητα τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο, μαζί με τις συλλογές αυτοκινήτων, κοσμημάτων και έργων τέχνης αξίας εκατομμυρίων λιρών.

Το πολύκροτο διαζύγιό τους ήταν στα πρωτοσέλιδα το καλοκαίρι αφού η Elsina Khayrova κατηγορήθηκε πως απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής τσαντών της αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών.

Είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στο δικαστήριο το 2022 όταν διατάχθηκε να πληρώσει 117.000 λίρες που όφειλε στην εταιρεία που τοποθέτησε συντριβάνια στο σπίτι της στο Surrey.

Η υπεράσπιση της 36χρονης ήταν πως ο εν διαστάσει σύζυγός της ήταν υπεύθυνος για αυτό και βρισκόταν «στη λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου».

Από την άλλη πλευρά ο Τομ Κρουζ δεν έχει συνδεθεί δημόσια με καμία γυναίκα μετά το διαζύγιό του με την Κέιτι Χολμς πριν από 15 χρόνια. Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι βγαίνει με τη Σακίρα και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission: Impossible, Hayley Atwell.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024