Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Αποφασισμένος να ανέβει στο άλογό του για το «Trooping The Color»

Βασιλιάς Κάρολος: Αποφασισμένος να ανέβει στο άλογό του για το «Trooping The Color»

«Θέλει να τον δουν να ηγείται στο μέτωπο», σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο και μάλιστα πάνω στο αγαπημένο του άλογο στο «Trooping the Colour».

Ο 75χρονος μονάρχης εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά η ιατρική του ομάδα δηλώνει ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και συμφωνεί με την επιστροφή του στις δημόσιες εμφανίσεις.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την Παρασκευή (26/4) τα σχέδιά του για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από τέσσερις μήνες, η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένης της μάχης με τον καρκίνο τόσο της δικής του όσο και της Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για καρκίνο.

O βασιλιάς και η βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας του καρκίνου την ερχόμενη Τρίτη

Τώρα έχει αναφερθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμεί να ανέβει στο άλογό του, με το όνομα Noble, για το «Trooping the Color» τον Ιούνιο. «Θέλει να τον δουν να ηγείται στο μέτωπο», σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι.

Πάντως, όπως σημείωσαν στην DailyMail, όλες οι επιλογές είναι ακόμα στο τραπέζι και δεν θα ληφθεί καμία απόφαση μέχρι τελευταίας στιγμής δεδομένης της φύσης της κατάστασης του βασιλιά. Θα εξαρτηθεί από το τι θα πουν οι γιατροί αλλά και πώς θα είναι ο καιρός εκείνη την ημέρα.

«Είναι σημάδι της επιθυμίας του βασιλιά να επιστρέψει στη δουλειά και να ακολουθήσει το μοτίβο της αείμνηστης βασίλισσας ότι τον μονάρχη πρέπει να τον βλέπει ο κόσμος», υπογράμμισε άλλη πηγή στη Sun.

Η ανακοίνωση για την επιστροφή στα καθήκοντά του

Σύμφωνα με τα ανάκτορα ο βασιλιάς Κάρολος θα επισκεφθεί ένα κέντρο θεραπείας του καρκίνου για να συναντήσει ειδικούς ιατρούς και ασθενείς με τη βασίλισσα Καμίλα την Τρίτη 30 Απριλίου.

Ακόμα σημειώνεται πως η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά εξωτερικών υποχρεώσεων.

«Η Αυτού Μεγαλειότης ο Βασιλιάς θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντά του μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση του καρκίνου του.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας του καρκίνου την ερχόμενη Τρίτη, όπου θα συναντηθούν με ειδικούς ιατρούς και ασθενείς. Η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά εξωτερικών υποχρεώσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τις Μεγαλειότητές τους, τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας, για κρατική επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης της Βρετανίας.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, οι Αυτές Μεγαλειότητες παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για τις πολλές ευγενείς ευχές που έλαβαν από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των χαρών και των προκλήσεων του περασμένου έτους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024