Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Δυσοίωνη πρόβλεψη για την υγεία του - Η επόμενη μέρα

Βασιλιάς Κάρολος: Δυσοίωνη πρόβλεψη για την υγεία του – Η επόμενη μέρα

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ανάστατη η Μεγάλη Βρετανία, μετά την ανακοίνωση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Βασιλιάς Κάρολος.  Κατόπιν εντολής των γιατρών του, την Κυριακή του Πάσχα, ο μονάρχης αναμένεται να καθίσει μακριά από τους γαλαζοαίματους συγγενείς του και εντός του ναού μόνο η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα θα βρίσκεται στο πλευρό του. 

Επιχείρηση Menai Bridge

Παράλληλα, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου είναι τόσο σοβαρή και έχουν αρχίσει ήδη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα σχέδια για την επόμενη μέρα εν μέσω της μάχης του με τον καρκίνο του παγκρέατος.

Σύμφωνα με το In Touch, όταν πεθάνει ο βασιλιάς Κάρολος οι νεκρικές πομπές του μονάρχη θα μοιάζουν με τις τελετές της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που ονομάστηκαν «Επιχείρηση London Bridge».

«Είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ των Βρετανών βασιλικών, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου η σκοπιμότητα είναι απαραίτητη», είπε πηγή στο «In Touch», η οποία σημειώνει ότι «κάποιοι αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν».

Η «Επιχείρηση Menai Bridge»  θα περιλαμβάνει γνωστά πρωτόκολλα. Όταν ο μονάρχης πεθάνει, η σορός του Καρόλου θα μεταφερθεί από την αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο Westminster Hall. Θα αναπαυθεί με τιμές και η επίσημη κηδεία του θα πραγματοποιηθεί εννέα ημέρες αργότερα. Κατά πάσα πιθανότητα θα ταφεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ. «Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει σε έναν Βρετανό μονάρχη», πρόσθεσε η εν λόγω πηγή.

Ο δύσκολος καρκίνος του παγκρέατος

Πάντως, αυτή η ενημέρωση έρχεται λίγο αφότου ένας άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος δήλωσε στο «In Touch» ότι ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος, αλλά έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το Παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε το μέλος του βασιλικού στενού κύκλου στις αρχές Μαρτίου, τονίζοντας: «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024