Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής
Σε ηλικία 68 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός δημοσιογράφος.
Θρήνος στην αθλητική και συνολικά στη δημοσιογραφία καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του, Κώστας.
Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1978
O Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1955. Από το 1973, μαθητής του γυμνασίου ακόμη, ξεκίνησε σαν μαθητευόμενος τη δημοσιογραφική του καριέρα στο «Φως των Σπορ». Το 1978 εργάστηκε στην «Αθλητική Ηχώ», αργότερα στο «Έθνος» για 32 χρόνια και το 1981 προσλήφθηκε στην ΕΡΤ. Άσκησε καθήκοντα διευθυντή αθλητικών προγραμμάτων από το 1993-1998 και εργάστηκε εκεί ως παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών για 34 χρόνια.
Έχει διατελέσει έφορος του ΠΣΑΤ για δύο θητείες και έχει μεταδώσει αμέτρητους αγώνες, πέντε παγκόσμια κύπελλα ποδοσφαίρου και πέντε πρωταθλήματα υγρού στίβου.
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442