Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βικτόρια Μπέκαμ: «Δέχτηκα πολύ bullying» - Πώς μεγαλώνει την κόρη της

Βικτόρια Μπέκαμ: «Δέχτηκα πολύ bullying» – Πώς μεγαλώνει την κόρη της

«Είμαι τόσο περήφανη που μεγαλώνω μια τόσο δυνατή και τρυφερή κόρη»

Πέρα από το ζευγάρι που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας για το πόσο διάσημοι και μέσα στη μόδα είναι –συχνά δημιουργούν μόδα κι οι ίδιοι άλλωστε- γι’ αυτό που στην πραγματικότητα οι Μπέκαμ είναι περήφανοι, είναι η οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους που έχουν δημιουργήσει.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για το πώς μεγάλωσε η ίδια, τι βιώματα έχει από την παιδική της ηλικία και για το πώς ανατρέφει τη δική της κόρη.

Η μόδα βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της

Πόσο σημαντική είναι η ανατροφή των παιδιών της

Οι εξομολογήσεις της ήρθαν στο πλαίσιο συνέντευξης για την Εβδομάδα κατά του Bullying, μιλώντας για το θέμα αυτό.

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε σε σχετική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο το βίντεο της συνέντευξης όσο και φωτογραφίες με την κόρη της, καθώς και σχετικές παροτρύνσεις και συμβουλές προς εκείνη.

Δεν αναφέρθηκε στους τρεις γιους της οι οποίοι όλοι τους πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ο Μπρούκλιν 24 ετών, ο Ρομέο 21 χρόνων και ο Κρουζ 18 ετών, αλλά στο κορίτσι της οικογένειας, τη Χάρπερ η οποία και είναι 12 ετών.

H Βικτόρια υποστήριξε ότι ως παιδάκι η ίδια δέχτηκε πολύ bullying

Στη σκηνή με το θρυλικό ποπ συγκρότημα που την ανέδειξε, τις «Spice Girls»

Ποια προσωπική της εμπειρία μοιράστηκε

Σε μια ειλικρινή της εξομολόγηση, η Βικτόρια υποστήριξε ότι ως παιδάκι η ίδια δέχτηκε πολύ bullying, την άφηναν συχνά μόνη της τα άλλα παιδιά στην παιδική χαρά και όπως είπε χαρακτηριστικά, «Αυτό πονάει».

Είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Grazia» για την ανατροφή των παιδιών της, «Προσπαθώ να είμαι η καλύτερη μαμά, προσπαθώ να είμαι η καλύτερη σύζυγος, προσπαθώ να είμαι η καλύτερη επαγγελματίας». Για τους γιους της είχε πει ότι είναι πραγματικά περήφανη γιατί γίνονται αληθινά καλοί άντρες, που δουλεύουν σκληρά και είναι πολύ ευγενικά παιδιά.

Τι γράφει στην εμπνευστική της ανάρτηση στο Instagram

Η σχεδιάστρια μόδας κι επιχειρηματίας πλέον –ύστερα από την καριέρα της στην ποπ μουσική- αφιερώθηκε στην οικογένειά της, ακολουθώντας και τον άντρα της Ντέιβιντ Μπέκαμ όπου τον πήγε η καριέρα του ανά τον πλανήτη.

Και αν μην τι άλλο, ξέρει τι σημαίνει bullying και κατά τη συμβίωσή της με τον διάσημο παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή, καθώς εκτός από τη μαζική αποθέωση, πέρασαν και εποχές δύσκολες που κυριολεκτικά τους έφτυναν και τους απειλούσαν στον δρόμο.

Eίναι σημαντικό να μην μένει κανείς σιωπηλός, εάν κάποιος άλλος είναι μόνος του ή δέχεται bullying

Τι γράφει τώρα για το θέμα του bullying η ίδια; Στην ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, «Είμαι τόσο περήφανη που μεγαλώνω μια τόσο δυνατή και τρυφερή κόρη! Μεγαλώνοντας, εγώ δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και συχνά λέω στην Χάρπερ πόσο σημαντικό είναι να είσαι ευγενής και να μιλάς, όταν κάποιος δέχεται bullying – ιδίως όταν εκείνο το άλλο κορίτσι που κάθεται μόνο του στην παιδική χαρά, έχει υπάρξει η μαμά της!»

Επεσήμανε επίσης η Βικτόρια Μπέκαμ πόσο σημαντικό είναι να μην μένει κανείς σιωπηλός, εάν κάποιος άλλος είναι μόνος του ή δέχεται bullying.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024