Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Κρατάει σχεδόν 30 χρόνια αυτή η... κολώνια

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Κρατάει σχεδόν 30 χρόνια αυτή η… κολώνια

«Είμαστε μαζί τώρα 26 χρόνια, σχεδόν τρεις δεκαετίες, έχουμε μαζί εκπληκτικά παιδιά, έχουμε χτίσει επιχειρήσεις, αλλά βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον»

Κοντεύει τις τρεις δεκαετίες που είναι μαζί το λαμπερό ζευγάρι. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράζονται μαζί 26 χρόνια κοινής ζωής και συνεχίζουν να έχουν το ίδιο κέφι, τουλάχιστον σε δημόσια θέα για τη μεταξύ τους σχέση.

Από την επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Μπέκαμ στο Netflix

Πρόσφατα, στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Netflix, χάρισαν στο κοινό, αλλά και στα εκατομμύρια των ακολούθων τους στο Instagram -83,5 εκατομμύρια έχει εκείνος και 31,4 εκατομμύρια εκείνη- μία ακόμη από τις… δικές τους στιγμές.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ήταν στην εκδήλωση μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Το ζεύγος Μπέκαμ από την ίδια εκδήλωση

Ινσταγκραμικό… ενσταντανέ

Μοιράστηκαν, λοιπόν, την ίδια φωτογραφία στους επίσημους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αλλά με αναρτήσεις εξίσου τρυφερές ο ένας για τον άλλον.

Ο Ντέιβιντ έγραψε χαρακτηριστικά, «Ακόμη την κάνω να γελάει με τον χορό μου 26 χρόνια τώρα, σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που ήσουν εδώ για τον Μπαμπά χθες το βράδυ μαζί με τα παιδιά, συγγνώμη για τις φιγούρες του μπαμπά» και «τάγκαρε» εκτός από τη Βικτόρια και τα παιδιά τους ονομαστικά με τους δικούς τους λογαριασμούς στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βικτόρια με τη σειρά της ανέβασε την ίδια φωτογραφία, αλλά στην ουσία απάντησε στον άντρα της, λέγοντας: «Ακόμη με κάνεις να γελάω και να σε διδάσκω χορό, Ντέιβιντ. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ και είμαστε τόσο περήφανοι για σένα».

Ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ήταν στην εκδήλωση μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, Μπρούκλιν (24 ετών), Ρομέο (21 ετών), Κρουζ (18 ετών) και Χάρπερ (12 ετών). Ο Μπρούκλιν ήταν μαζί με τη σύζυγό του, όπως και ο Ρομέο μαζί με την αγαπημένη του, Μία Ρίγκαν.

Στην πρεμιέρα, ο Μπέκαμ, όταν ρωτήθηκε από το «People» για τη φημολογούμενη σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τρέιβις Κέλσι, απάντησε πολύ γλυκά, «Η Τέιλορ είναι ένα καταπληκτικό ταλέντο και ένας υπέροχος άνθρωπος, της αξίζει να είναι ευτυχισμένη.

Είναι το ίδιο με μένα και τη Βικτόρια, είμαστε μαζί τώρα 26 χρόνια, σχεδόν τρεις δεκαετίες, έχουμε μαζί εκπληκτικά παιδιά, έχουμε χτίσει επιχειρήσεις, αλλά βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024