Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Βικτόρια για τις φημολογούμενες απιστίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν έχω υπάρξει πιο δυστυχισμένη»

Η Βικτόρια για τις φημολογούμενες απιστίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν έχω υπάρξει πιο δυστυχισμένη»

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσπασε τη σιωπή της για τις φημολογούμενες απιστίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ πριν από είκοσι χρόνια στο ντοκιμαντέρ «Beckham» του Netflix.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για πρώτη φορά για τον πόνο που της προκάλεσε η υποτιθέμενη σχέση του συζύγου της Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Rebecca Loos.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τους ισχυρισμούς πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε έρθει πιο κοντά με τη Rebecca Loos, η Βικτόρια αποκάλυψε πως οι μήνες που ακολούθησαν ήταν οι πιο σκληροί της ζωής της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Beckham» πως δεν είχε υπάρξει πιο δυστυχισμένη στη ζωή της.

Στο μεταξύ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχτηκε πως ακόμα δεν ξέρει πως κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση του 2003 στον γάμο τους. Ήξεραν, ωστόσο, πως έπρεπε να παλέψουν για την οικογένειά τους.

Η σχεδιάστρια μόδας, η οποία παντρεύτηκε με τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου τον Ιούλιο του 1999, παραδέχτηκε ότι είχε πικρία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τις κατηγορίες για απιστία.

Νιώθαμε ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας

Ο γάμος τους βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα για μήνες, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να αναφέρει ότι πνίγονταν και οι δύο από τα συνεχή δημοσιεύματα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε ότι ένιωθε άρρωστος κάθε μέρα ενώ έδινε τη μάχη για να σώσει τον γάμο του.

Αυτή, σύμφωνα με τη Βικτόρια Μπέκαμ, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στον γάμο τους. «Επειδή νιώθαμε ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας» είπε εμφανώς συγκινημένη η Βικτόρια Μπέκαμ.

Αν και το ζευγάρι δεν κατονομάζει τις γυναίκες στο ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων, η Rebecca Loos και η Sarah Marbeck είχαν ισχυριστεί πως είχαν σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

«Ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου»

Αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα, η Βικτόρια Μπέκαμ, που είχε μείνει στη Βρετανία με τα παιδιά τους όσο ο Ντέιβιντ αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό του.

«Εδώ είναι το θέμα – ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές αισθανόμασταν σαν να είμαστε εμείς εναντίον όλων των άλλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον», εξήγησε Βικτόρια Μπέκαμ.

«Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν είχαμε την αίσθηση ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο δύσκολο ήταν και πόσο με επηρέασε», συνέχισε η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο – και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός αν είσαι εσύ μέσα σε αυτό», συμπλήρωσε.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024