Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Βικτόρια θέλει να σκοτώσει όσους έκαναν bullying στον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η Βικτόρια θέλει να σκοτώσει όσους έκαναν bullying στον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η Βικτόρια μιλά για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998.

Η Βικτόρια Μπέκαμ θέλει ακόμα να σκοτώσει τους ανθρώπους που έκαναν bullying στον Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998.

Στο νέο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix, η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ παραδέχτηκε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπεσε σε κατάθλιψη μετά το μίσος που δέχτηκε για την κόκκινη κάρτα. Αποκάλυψε μάλιστα τον μυστικό λόγο για τον οποίο πίστευε ότι είχε συμβεί.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αποβληθεί στον αγώνα της Αγγλίας με την Αργεντινή για τα προημιτελικά, με την ομάδα να αποκλείεται στα πέναλτι.

Ήταν καταθλιπτικός. Ακόμα θέλω να σκοτώσω αυτούς τους ανθρώπους

Η Βικτόρια Μπέκαμ τονίζει πως η αντίδραση του κοινού επηρέασε τότε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. «Ενοοώ, το απόλυτο μίσος, το δημόσιο bullying, ήταν σε άλλο επίπεδο» θυμάται η Βικτόρια Μπέκαμ.

«Ήταν καταθλιπτικός. Ακόμα θέλω να σκοτώσω αυτούς τους ανθρώπους», εξομολογείται η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Ήταν λίγο πριν από τον αγώνα που η Βικτόρια Μπέκαμ θα αποκάλυπτε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ πως ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Μπρούκλιν.

«Το είπα στον Ντέιβιντ το βράδυ πριν από το παιχνίδι. Ήταν τόσο χαρούμενος και δεν είχα ποτέ καμιά αμφιβολία ότι έπρεπε να του το πω. Ήταν αυτό που θέλαμε και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος», σημειώνει η Βικτόρια Μπέκαμ σύμφωνα με τη Mail Online.

Ο σκηνοθέτης Fisher Stevens ρωτά εκτός κάμερας αν πίστευε ότι ήταν καλή ιδέα να του το πει πριν από το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής του. «Δεν ξέρω πραγματικά» του απαντά.

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θυμάται την πιο δύσκολη στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. «Αυτό που πέρασα ήταν τόσο ακραίο. Όλη η χώρα με μισούσε. Με μισούσε».

«Μου άλλαξε τη ζωή. Ένιωθα πολύ ευάλωτος και μόνος. Όπου και να πήγαινα με κακοποιούσαν κάθε μέρα. Οι άνθρωποι σε κοιτούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο, σε φτύνουν, σε κακοποιούν… Ήταν πολύ δύσκολο», θυμάται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το ντοκιμαντέρ, στο οποίο εμφανίζονται η Βικτόρια Μπέκαμ, ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον, οι γονείς του και οι πρώην συμπαίκτες του Γκάρι Νέβιλ και Ρίο Φέρντιναντ, μπαίνει σε πρωτόγνωρα βάθη. Καλύπτει τα άγχη και τις πιέσεις που ταλαιπώρησαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την οικογένειά του στην επαγγελματική του πορεία.

Μιλώντας για την αποβολή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998, σημειώνει ότι ποτέ δεν έχει μιλήσει για αυτό επειδή δεν μπορούσε. «Δεν έτρωγα. Δεν κοιμόμουν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024