Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έρχεται τον Οκτώβριο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έρχεται τον Οκτώβριο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

Σχεδόν κάθε celebrity που θεωρεί ότι η ζωή του θα έχει ενδιαφέρον στη μεγάλη οθόνη έχει κυκλοφορίσει ντοκιμαντέρ για αυτή. Ο Ντέβιντ Μπέκαμ μαζί με την οικογένειά του φέρνουν στη δημοσιότητα το δικό τους ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Οκτωβρίου.

Το «Μπέκαμ» χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και με την υπογραφή του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ Τζον Μπάτσεκ. Όπως αναφέρεται, συνδυάζει ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό από τα τελευταία σαράντα χρόνια, χαρούμενες στιγμές από το σήμερα και συνεντεύξεις με την οικογένεια, τους φίλους και ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που αποτελέσαν κομμάτι της πορείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το ντοκιμαντέρ αφορά το ποδόσφαιρο, τη σχέση του με τη Βικτόρια, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Ένιωθα ευάλωτος και μόνος», λέει κάποια στιγμή στην κάμερα ο πρώην ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της streaming υπηρεσίας, η υπόθεση έχει ως εξής: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών».

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Στο επίσημο τρέιλερ βλέπουμε το ξεκίνημά του, τη σχέση του με τη Βιτόρια των Spice Girls και πώς τον άλλαξε, τις προστριβές και τον τσακωμό που είχε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, την κόκκινη κάρτα κόντρα στην Αργεντινή, αλλά και το καθοριστικό γκολ που πέτυχε εναντίον της Εθνικής Ελλάδας.

Τι συνδυάζουν τα 4 μέρη του ντοκιμαντέρ

Στο ντοκιμαντέρ η μητέρα του αποκαλύπτει ότι φοβόταν πως ο γιος της θα «έχανε τα πάντα» όταν άρχισε να βγαίνει με τη Βικτόρια Άνταμς, την διάσημη τραγουδίστρια των Spice Girls. Η 74χρονη Σάντρα μιλάει για την έναρξη του ειδυλλίου του Ντέιβιντ με την Βικτόρια το 1997. Παραδέχεται ότι ανησυχούσε μήπως ο Ντέιβιντ απομακρυνθεί από την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν η Βικτόρια εμφανίστηκε στη σκηνή. Η Σάντρα λέει: «Ανησυχούσαμε ότι θα έχανε όλα όσα είχε δουλέψει, επειδή το ποδόσφαιρο ήταν πάντα πρώτο και ξαφνικά δεν ήταν».

Το «Μπέκαμ» θα παρουσιάσει για πρώτη φορά προσωπικό υλικό από τα τελευταία σαράντα χρόνια του σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου στο Netflix.

Ο Μπέκαμ και η Βικτόρια έγιναν ένα εμπορικό σήμα όπου απέκτησαν προσοδοφόρα συμβόλαια με σχεδιαστές ρούχων, ειδικούς σε θέματα υγείας και γυμναστικής, περιοδικά μόδας και κατασκευαστές αρωμάτων και καλλυντικών. Το ζευγάρι, που έχει τέσσερα παιδιά, τον Μπρούκλιν, 24 ετών, τον Ρομέο, 21 ετών, τον Κρουζ, 18 ετών, και τη Χάρπερ, 12 ετών, έχει συγκεντρώσει μια περιουσία με εκτιμώμενη καθαρή αξία 380 εκατομμυρίων λιρών.

Αλλά στην αρχή της σχέσης της με τον Ντέιβιντ, η Βικτόρια λέει ότι ο τότε μάνατζέρ της της είπε να «το κρατήσει κρυφό». Όπως είπε η Βικτόρια: «Συναντιόμασταν σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και αυτό δεν είναι τόσο άθλιο όσο ακούγεται». Αλλά και ο Ντέιβιντ φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη με τον πρώην προπονητή της Manchester United, Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς λέει για το πώς εκτοξεύτηκε η φήμη του λόγω του ενδιαφέροντος για τη σχέση του με τη Βικτόρια: «Σίγουρα δεν με άλλαξε». «Λοιπόν, άλλαξε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό» αντιτείνει ο πρώην τεχνικός του.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024