Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο άνθρωπος του Μπέκαμ που είναι η… σκιά του Λιονέλ Μέσι

Ο άνθρωπος του Μπέκαμ που είναι η… σκιά του Λιονέλ Μέσι

Η δουλειά που κάνει ο σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι είναι σε άλλο επίπεδο.

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Αμερική για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι ήταν από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν έχει χρειαστεί καθόλου να εγκλιματιστεί στην πόλη της Φλόριντα σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο και κερδίζοντας μάλιστα το πρώτο του τρόπαιο με την ομάδα απέναντι στη Νάσβιλ.

Ο 36χρονος «μάγος» έχει φέρει έναν νέο αέρα στο πρωτάθλημα του MLS, αφού τα φώτα του ποδοσφαιρικού πλανήτη πέφτουν αρκετά συχνά εκεί. Βοηθώντας έτσι την περαιτέρω εξέλιξή του. Την ίδια ώρα που εκατομμύρια φίλαθλοι στις ΗΠΑ έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Κάτι όμως που έχουν παρατηρήσει αρκετοί όσον αφορά τον Μέσι είναι μια συγκεκριμένη φιγούρα δίπλα του. Τον νέο του σωματοφύλακα στα παιχνίδια της ομάδας. Όπως αναφέρουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού προσλήφθηκε ειδικά από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για να είναι η… σκιά του Αργεντίνου, με την ταυτότητα του πάντως να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο των σόσιαλ μίντια βλέπουμε τον μυστηριώδη άνδρα πότε να βρίσκεται στην άκρη του αγωνιστικού χώρου σαν προπονητής περιμένοντας τη λήξη του ματς για να… πιάσει δουλειά και πότε να συνοδεύει τον Μέσι μέχρι το εσωτερικό του γηπέδου όταν φτάνει η αποστολή της Ίντερ στον χώρο των πούλμαν όπου υπάρχουν αρκετοί οπαδοί που θέλουν να δουν από κοντά το ίνδαλμά του. Με τον άγνωστο τύπο όμως δίπλα του, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024