Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Άντρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του πριν αυτοκτονήσει

ΗΠΑ: Άντρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του πριν αυτοκτονήσει

Η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα μαζί του μετά από 11 χρόνια σχέσης

Ένας δημοφιλής σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρισκόταν στο διαμέρισμά του μαζί με την κοπέλα του, Holle Peno, όταν ένας άντρας επιχείρησε να μπει μέσα στο σπίτι με ένα κυνηγετικό όπλο. Τελικά πυροβόλησε την κοπέλα και αυτοκτόνησε.

Πιο αναλυτικά, ο Hunter Avallone, ο οποίος έχει 565.000 followers στο YouTube, βρισκόταν στο διαμέρισμά του στο Martinsburg της Δυτικής Βιρτζίνια μαζί με τη σύντροφό του Holle Peno, όταν εμφανίστηκε ο επί 11 χρόνια πρώην σύντροφός της της και πυροβόλησε μέσα από την πόρτα, χτυπώντας την Peno στο πόδι.

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, την πυροβόλησε στο πόδι πριν αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο

Ο Avallone, άρχισε να βιντεοσκοπεί τις στιγμές μετά τον πυροβολισμό της Peno, σημειώνοντας στα πλάνα ότι ο σπιτονοικοκύρης του, τον είχε προειδοποιήσει για έναν «ύποπτο» άνδρα με ένα όπλο κάτω από το σπίτι.

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, την πυροβόλησε στο πόδι πριν αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο. Ο πρώην της, που ονομάζεται Conrad, χτύπησε την Peno στο πόδι την Παρασκευή. Η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα μαζί του μετά από 11 χρόνια σχέσης – ισχυριζόμενη ότι είχε κακοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

«Κατέγραψα τις τελευταίες στιγμές κατά τις οποίες κρυβόμαστε στην πίσω βεράντα», έγραψε ο Avallone δίπλα σε πλάνα που δείχνουν την Peno να είναι σε κατάσταση σοκ και γεμάτη στα αίματα.

«Μπορείτε να τον ακούσετε να πυροβολεί πριν τελικά δώσει τέλος στη ζωή του… στον διάδρομο του διαμερίσματός μου», έγραψε ο Avallone.

Ο Avallone φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο με την αστυνομία λέγοντάς τους ότι ο ύποπτος χτυπάει δυνατά την πόρτα και ότι ακούγονται φωνές.

Στη συνέχεια η αστυνομία ακούγεται να λέει στον ύποπτο: «Δείξτε μου τα γ… χέρια σας! Δείξτε μου τα χέρια σας!» πριν ακουστούν 6 πυροβολισμοί και το βίντεο τελειώσει απότομα.

«Ακόμα προσπαθώ να το επεξεργαστώ. Η Holle και εγώ είμαστε σωματικά εντάξει, αλλά ψυχικά, αυτό μας έχει κάνει σοβαρή ζημιά», έγραψε ο Avallone. «Η Holle ήταν καταπληκτική και απίστευτα γενναία και δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας».

Η Peno, η οποία έχει σχεδόν 17.000 followers, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στο Τwitter την Κυριακή λέγοντας: «Νιώθω σαν να σχίστηκε η ψυχή μου στη μέση. Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, τον βλέπω ξαπλωμένο εκεί», λέει μέσα σε λυγμούς. «Μισώ το γεγονός ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα, γιατί δεν ήταν τόσο κακός. Μερικές φορές ήταν καλός».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, η Peno είπε ότι είχε αρχίσει να «συνέρχεται από το σοκ. Νιώθω τόσο διαλυμένη μέσα μου. Τον αγαπούσα για 11 χρόνια παρά την κακοποίηση και δεν μπορούσε να με αγαπήσει αρκετά ώστε να με αφήσει να φύγω», έγραψε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024