Άρης: Χωρίς Φεράρι αλλά με Οντουμπάζιο και Φαμπιάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό (26/11) παιχνίδι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο Φράνκο Φεράρι δεν κατάφερε για δεύτερο σερί ματς να διαψεύσει τα προγνωστικά, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο, τον κράτησε εκτός αποστολής, για το αυριανό (26/11) εντός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.
Ο Μοντόγια αναμένεται να αντικαταστήσει τον Αργεντινό, στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, εκτός έμειναν και οι επίσης, τραυματίες, Γκαρθία, Ρουπ, Ματαρίτα, ο ανέτοιμος Πάβισιτς, ο Δεληζήσης, καθώς και οι νεαροί Σγούρος και Κυριαζής. Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει τον Οντουμπάζιο που αποθεραπεύτηκε και τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.
Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Matarrita, Ferrari, Manu Garcia (τραυματίες), Pavicic (ανέτοιμος), Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής (Κ19)».
- Θλίψη στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βιθέντε Πανιάγκουα
- Ο Μπιτάδος μεγάλος νικητής του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας με ρεκόρ αγώνα – Έγραψε ιστορία η Μαρινάκου
- «Θέλω τα… μισθά μου!»
- Τα δεδομένα στη Euroleague: Πόσες νίκες θέλει για το Top 10 ο Παναθηναϊκός – «Καθαρίζει» με την τετράδα ο Ολυμπιακός (pic)
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε – Οι οπαδοί της Μπιλμπάο κούνησαν λευκές πετσέτες
- Στο χείλος του γκρεμού η Μονακό: Μεγάλες εντάσεις, αποχωρήσεις παικτών και στο… βάθος παραίτηση Σπανούλη
- Αλέκος Βοσνιάδης: Ο «άρχοντας» των ανόδων το έκανε και με την Καλαμάτα
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και στην Stoiximan GBL – Για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηρακλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-127x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)








































![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442