Οι Σακραμέντο Κινγκς γνώρισαν την έκτη τους ήττα σε 14 παιχνίδια αφού έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τη Νέα Ορλεάνη έχοντας χάσει με 117-112.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά πετυχαίνοντας μόλις ένα καλάθι στην επιστροφή του Τρέι Λάιλς στο ροτέισον. Ο Καναδός φόργουορντ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι τελειώνοντας με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στον περσινό MVP της Euroleague για περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Χαμηλά ο Βεζένκοφ στην ήττα των Κινγκς από τους Πέλικανς
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 10 λεπτά και πέτυχε 3 πόντους και μάζεψε 2 ριμπαόυντ. Κορυφαίος από τους συμπαίκτες του ήταν ο Φοξ με 26 πόντους και ο Σαμπόνις με 23 αλλά δεν αρκούσαν για να πάρουν τη νίκη. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο και μέτρησε ακόμη ένα DNP.
Για τη Νέα Ορλεάνη ο Ζάιν Γουίλιαμσον έκανε λίγο από όλα καθώς είχε 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ακολούθησε ο Ίνγκραμ με 23 και ο Βαλαντσιούνας με double-double (15 πόντοι και 11 ριμπάουντ).
Το Σακραμέντο βρίσκεται στην 7η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 8-6, ενώ οι Πέλικανς είναι δύο θέσεις πιο πίσω με 8-7.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.