Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακασέτας: «Περήφανος που είμαι αρχηγός της Εθνικής, χρωστούσαμε μία τέτοια εμφάνιση»

Μπακασέτας: «Περήφανος που είμαι αρχηγός της Εθνικής, χρωστούσαμε μία τέτοια εμφάνιση»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμφάνιση της Εθνικής και την ισοπαλία με τη Γαλλία.

Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία, όντας η μοναδική ομάδα που καταφέρνει να κόψει βαθμούς στην προκριματική φάση από τους «τρικολόρ».

Ο Τάσος Μπακασέτας, που σημείωσε το πρώτο γκολ της Εθνικής μας, τόνισε πως οι διεθνείς χρωστούσαν μια μεγάλη εμφάνιση στους εαυτούς τους, ενώ επισήμανε είναι πολύ περήφανος που φορά το περιβραχιόνιο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Πριν το παιχνίδι δεν περιμέναμε το καλό αποτέλεσμα. Όμως μέσα στο παιχνίδι πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε. Είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι αρχηγός εδώ και με αυτά τα παιδιά. Χρωστούσαμε στον εαυτό μας μία τέτοια εμφάνιση και τώρα κοιτάμε τον Μάρτιο. Σήμερα κερδίσαμε τα περισσότερα πράγματα από κάθε άλλο παιχνίδι και πολύ εμπειρία. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, μου αρέσει να σκοράρω αλλά θέλω πάντα να είμαι το παράδειγμα αφού είμαι αρχηγός».

Ιωαννίδης: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης από την πλευρά του ανέφερε:

Για το γκολ του κόντρα στην Γαλλία: «Από μικρός είχα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Σίγουρα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο, όπως να σκοράρω με την Γαλλία, αλλά πιστεύω πως έχω πετύχει πολλά από τα όνειρά μου».

Για το αποτέλεσμα: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Τα τέσσερα γκολ ήταν πολύ όμορφα. Θεωρούσα πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς ήρθε το 2-2. Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σε τέτοιο παιχνίδια. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος».

Για τα παιχνίδι του Μαρτίου: «Όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου. Πρώτα με το Καζακστάν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Θέμα χρόνου να σκοράρω κι αλλά γκολ».

Για το κλίμα της ομάδας: «Έχουμε ένα υπέροχο κλίμα. Όλοι είμαστε πολύ κοντά. Φάνηκε και στους πανηγυρισμούς αυτό. Το χάρηκα πολύ!».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024