Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τίποτα δεν θυμίζει τις δύσκολες μέρες» - Οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Λίμνης Πλαστήρα μίλησαν στο cityhub

«Τίποτα δεν θυμίζει τις δύσκολες μέρες» – Οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Λίμνης Πλαστήρα μίλησαν στο cityhub

Οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Λίμνης Πλαστήρα μίλησαν στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και στο ένθετο cityhub για την κατάσταση που επικρατεί στα μέρη τους μετά την επέλαση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Δημιουργήθηκαν προβλήματα αλλά τόσο οι δημοτικές αρχές όσο και εθελοντές φρόντισαν να αποκαταστήσουν πολύ γρήγορα μεγάλο μέρος των ζημιών. Οι τοπικές κοινωνίες χρειάζονται την στήριξη και καλούν τον κόσμο να επισκεφτεί τα μέρη τους εν όψει και των Χριστουγέννων.

Από το cityhub ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς στέλνει το δικό του μήνυμα: «Η χαρά και η ελπίδα είναι τα δύο μηνύματα που στέλνει φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας. Η 12η διοργάνωση του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα αρχικώς πέρασε από Συμπληγάδες. Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε σπίτια, χωράφια, επιχειρήσεις, αλλά και στις υποδομές του Μύλου. Εργαστήκαμε σκληρά με την e-trikala να αποκαταστήσουμε γρήγορα – πολύ γρήγορα – τον χώρο πίσω από το εμβληματικό κτήριο. Ταυτόχρονα, έπρεπε να συνεχίζουμε τα έργα για το φετινό project.

Είμαστε έτοιμοι! Η γιορτή όλης της Ελλάδας, η γιορτή των παιδιών… κάθε ηλικίας, υποδέχεται τους/τις εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και φίλες των ξωτικών από τις 24 Νοεμβρίου 2023. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 (από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ) ετοιμάσαμε μια μεγάλη γιορτή.

Αυτή τη φορά, με κεντρικό θέμα εμπνευσμένο από ένα πασίγνωστο παραμύθι: «Ο μικρός πρίγκηπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων». Οι εκπλήξεις είναι πάρα πολλές, ο χώρος άλλαξε σε μεγάλο ποσοστό, νέα στοιχεία δημιουργούν ακόμη πιο μαγική ατμόσφαιρα! Η δωρεάν είσοδος φυσικά παραμένει, προγραμματίστηκαν απίστευτα πολλές δωρεάν δράσεις με μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο, χορωδίες, παραδοσιακά στοιχεία από όλη τη χώρα. Η πρόσβαση, εξάλλου, είναι άριστη, οι υποδομές λειτουργούν άψογα, η συνεννόηση με τους επιχειρηματίες είναι σε εξαιρετικό επίπεδο

Παναγιώτης Νάνος: «Η Λίμνη Πλαστήρα προσφέρει ευκαιρίες για ασφαλή και ευχάριστη παραμονή»

Η Λίμνη Πλαστήρα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την πρόσφατη θεομηνία (Ντάνιελ), ωστόσο Δήμος και Περιφέρεια τις αποκατέστησαν τις ζημιές. Όπως μας δήλωσε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, τίποτα δεν θυμίζει τις δύσκολες μέρες, η πρόσβαση και η λειτουργικότητα της παραλίμνιας περιοχής είναι δεδομένη, όπως και οι συνθήκες για την ασφαλή και ευχάριστη παραμονή των επισκεπτών. «Η λίμνη Πλαστήρα είναι έτοιμη να προσφέρει ευκαιρίες για ποιοτικές χειμερινές διακοπές, αλλά και για τα εορταστικά τριήμερα των Χριστουγέννων» δήλωσε χαρακτηριστικά στο cityhub ο Δήμαρχος, ο οποίος καθ όλη την διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων βρίσκονταν στο πεδίο συνδράμοντας στην αποκατάσταση των προβλημάτων.

Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο αν μπορεί να μας κάνει μια περιγραφή του τόπου του και το έπραξε με χαρά: «Η Λίμνη Πλαστήρα είναι γνωστός ελκυστικός προορισμός για όλες τις εποχές και, χωρίς υπερβολή, όλες τις μέρες του χρόνου. Βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδος… στην Καρδίτσα. Εύκολα προσβάσιμη περιοχή, οι αποστάσεις να έχουν μικρύνει λόγω βελτίωσης των εθνικών οδών, απέχει 3,5 ώρες από Αθήνα, 3 ώρες από Θεσσαλονίκη, 2 ώρες από Ιωάννινα μέσω Εγνατίας.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024