Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Όλη η αλήθεια για το ειδύλλιό τους – Τι αποκαλύπτει ο αθλητής

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Όλη η αλήθεια για το ειδύλλιό τους – Τι αποκαλύπτει ο αθλητής

Ο έρωτάς τους γεμίζει... γήπεδα, με αγώνες, συναυλίες και πλήθη να τους επευφημούν

Η Τέιλορ Σουίφτ κάνει από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μέχρι τώρα καριέρας της, είναι στην ακμή της με κάθε τρόπο.

Η σχέση της, τους τελευταίους πέντε μήνες με τον σταρ, επίσης, παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τράβις Κέλσι, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Τους επευφημούν και στο γήπεδο ως ζευγάρι

Τι αποκαλύπτει ο αθλητής για το ειδύλλιο

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια της διεθνούς σόου μπιζ και το ειδύλλιό τους γίνεται είδηση ανά πάσα στιγμή.

Ο Τράβις Κέλσι στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στη Wall Street Journal μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την πιο γνωστή τραγουδίστρια της γενιάς της και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αρχή της γνωριμίας και του ρομάντζου τους.

Ο πρωταγωνιστής τους αμερικανικού ποδοσφαίρου βγαίνει εδώ και πέντε μήνες με την Τέιλορ Σουίφτ και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την πορεία της σχέσης τους και την πιθανότητα μελλοντικού αρραβώνα.

«Η ομάδα της είναι η οικογένειά της… Nομίζω ότι μοιραζόμαστε πολλές κοινές αξίες»

Μίλησε στη Wall Street Journal για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ

Φρενίτιδα στα γήπεδα και στις συναυλίες

Οι θαυμαστές και των δύο οδηγήθηκαν σε φρενίτιδα ενθουσιασμού, όταν η Τέιλορ Σουίφτ εθεάθη να κάθεται στο γήπεδο σε αγώνα του καλού της, δίπλα στην μητέρα του, Ντόνα Κέλσι. Έτσι επιβεβαιώθηκε και το ειδύλλιό τους.

Στην αρχική του προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή της εμπλέκεται μέχρι και βραχιολάκι φιλίας με το τηλέφωνό του, σε συναυλία της τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια της εμβληματικής της πλέον περιοδείας.

Για την πρώτη τους συνάντηση αποκάλυψε ότι «Όταν τη συνάντησα στη Νέα Υόρκη, ήδη μιλούσαμε με έναν τρόπο, έτσι ήξερα ότι μπορούσαμε να έχουμε ένα υπέροχο δείπνο».

Τους είχαν δει πρώτα να βγαίνουν αρκετά ραντεβού, όταν ο Κέλσι πρόσφατα συνάντησε τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ για πρώτη φορά σε ένα δείπνο στο Μπουένος Άιρες.

Την χαρακτήρισε ξεκαρδιστική, ιδιοφυία και προσανατολισμένη στην οικογένειά της

Από καλοκαιρινή συναυλία στην περιοδεία της δόθηκε το «πράσινο» φως για το φλερτ τους

Αμφιθυμία για την τεράστια διασημότητα

Ο Τράβις Κέλσι παραδέχτηκε στη συνέντευξή του στη Wall Street Journal ότι έχει να αντιμετωπίσει με αμφίθυμη διάθεση και όλη αυτή τη διασημότητα που δεν την έχει ξαναζήσει σε σχέση του.

«Η εξεταστική ματιά που έχει συνέχεια πάνω της, πόσο βρίσκεται συνεχώς κάτω από έναν μεγεθυντικό φακό, κάθε μέρα, με τους παπαράτσι έξω από το σπίτι της, το εστιατόριο που πηγαίνει, σε κάθε πτήση που έχει, και εκείνη απλώς ζει, απολαμβάνει τη ζωή. Όταν εκείνη συμπεριφέρεται έτσι, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μην συμπεριφέρομαι παράξενα».

Στο επίκεντρο η οικογένεια

Ο ίδιος είπε πόσο μοιάζουν οι δικές του προτεραιότητες για την οικογένεια και τη δουλειά με τις προοπτικές της τραγουδίστριας, την οποία περιέγραψε ως ξεκαρδιστική, ιδιοφυία και προσανατολισμένη στην οικογένειά της.

Ο παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου θεωρεί τον εαυτόν του άνθρωπο της οικογένειας, όπως και για την Τέιλορ Σουίφτ είπε, «Η ομάδα της είναι η οικογένειά της. Η οικογένειά της κάνει πολλά απ’ αυτά που χρειάζεται η περιοδεία της, το μάρκετινγκ και τόσα άλλα περιφερειακά πράγματα, έτσι νομίζω ότι μοιραζόμαστε πολλές κοινές αξίες».

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024