Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Ανέβαλε τη δεύτερη συναυλία της στο Ρίο

Τέιλορ Σουίφτ: Ανέβαλε τη δεύτερη συναυλία της στο Ρίο

Η Βραζιλία βιώνει έναν άνευ προηγουμένου καύσωνα, προκαλώντας συναγερμούς για την υγεία.

Η Τέιλορ Σουίφτ ανέβαλε το προγραμματισμένο σόου της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο ήταν για χθες Σάββατο, αφότου μία θαυμάστρια πέθανε ενώ εκείνη ήταν στη σκηνή. Η απόφαση πάρθηκε καθώς χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν ήδη στο γήπεδο στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras που κατέρριψε κάθε ρεκόρ. Το σόου της Αμερικανίδας ποπ σταρ θα διεξαχθεί κανονικά τη Δευτέρα (20.11).

Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Σουίφτ είπε: «Η ασφάλεια και η ευημερία των θαυμαστών μου, των συναδέλφων μου ερμηνευτών και του πληρώματος προέχει πάντα».

Οι εξωπραγματικά υψηλές θερμοκρασίες

Οι αρχές προειδοποίησαν για κίνδυνο για τη ζωή καθώς οι θερμοκρασίες στο Ρίο έφτασαν τους 39,1 βαθμούς την Παρασκευή.

H ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Συντετριμμένη η Τέιλορ Σουίφτ

Σε μια δήλωση στο Instagram, η ποπ σταρ είπε ότι ήταν «συντετριμμένη» από τον θάνατο ενός θαυμαστή της και ότι η καρδιά της «θρυμματίστηκε», προσθέτοντας: «Ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με συντετριμμένη καρδιά λέω ότι χάσαμε μία θαυμάστρια νωρίτερα απόψε πριν από τη συναυλία μου», έγραψε η Σουίφτ. «Δεν μπορώ καν να σου πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό».

Αλλαγές στα πλάνα

Τι συνέβη στις 23χρονη που έχασε τη ζωή της

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η 23χρονη Ana Clara Benevides Machado είχε ζητήσει βοήθεια στο γήπεδο αφού ένιωθε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε μία ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Fohla De Sao Paolo, η αιτία θανάτου δόθηκε ως καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Η 33χρονη Τέιλορ Σουίφτ είπε ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει για το περιστατικό από τη σκηνή, επειδή ένιωθε «πνιγμένη από θλίψη» όποτε προσπαθούσε να μιλήσει για αυτό. «Θέλω να πω τώρα ότι νιώθω βαθιά αυτή την απώλεια και η συντετριμμένη μου καρδιά συμπαρίσταται στην οικογένεια και τους φίλους της»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βραζιλίας Flávio Dino

Σύμφωνα με την ανάρτηση του στο X πρέπει να επιτρέπεται στους θαυμαστές να φέρουν μπουκάλια νερού στους χώρους. Διέταξε την εταιρεία που διοργανώνει το Eras Tour στη Βραζιλία, T4F Entertainment, να παρέχει στους θαυμαστές δωρεάν και εύκολα προσβάσιμο πόσιμο νερό.

Η δήλωση του υπουργού έγινε μετά την απαγόρευση στους επισκέπτες της συναυλίας να φέρουν τα δικά τους μπουκάλια νερού. Η Σουίφτ έφτασε στη Βραζιλία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για την περιοδεία της που έσπασε ρεκόρ, με το εμβληματικό άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο να φωταγωγείται για να την καλωσορίσει στη χώρα.

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024