Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στην Ισπανία: Ο Πέρεθ ζητάει κυβερνητική παρέμβαση για τα προβλήματα στη διαιτησία

Χαμός στην Ισπανία: Ο Πέρεθ ζητάει κυβερνητική παρέμβαση για τα προβλήματα στη διαιτησία

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού επέκρινε τη διαιτησία και τη χρήση του VAR, ζήτησε από την ισπανική κυβέρνηση να παρέμβει.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, επέκρινε τη διαιτησία και τη χρήση του VAR στη La Liga και κάλεσε την ισπανική κυβέρνηση να παρέμβει.

Τόσο η διαιτησία όσο και η τεχνολογία βίντεο βρίσκονται στο μικροσκόπιο στην ιβηρική χώρα τους τελευταίους μήνες, καθώς και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η Premier League.

Ενα ακόμα πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη διαιτησία

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας σήμερα (11/11) στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου είπε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να βελτιωθεί η διαιτησία.

«Η ισπανική κυβέρνηση πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα»

«Στην Ισπανία η κατάσταση του ποδοσφαίρου είναι ανησυχητική», υπογράμμισε. «Δεν θα αφιερώσω πολλά λόγια αυτή τη στιγμή στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεδομένου ότι είναι βυθισμένη σε μια διαδικασία αναγέννησης».

Σύμφωνα με τον Πέρεθ, «υπάρχουν πολλά θέματα ιδιαίτερης σημασίας που εξαρτώνται άμεσα από την Ομοσπονδία. Ζητήματα τόσο ευαίσθητα και τόσο σημαντικά όσο η ποιότητα της διαιτησίας και η εφαρμογή του VAR, ενός τεχνολογικού οργάνου που ήρθε για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο και που σήμερα αμφισβητείται λόγω της διαχείρισης και της χρήσης του από τους υπεύθυνους που είναι επιφορτισμένοι γι΄ αυτό».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι η ισπανική κυβέρνηση θα δράσει και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αναγεννήσει οριστικά το επάγγελμα της διαιτησίας».

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024