Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το «Ολντ Τράφορντ», πριν από το αυριανό ματς με την Λούτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στο «Πάρκεν» απέναντι στην Κοπεγχάγη, με δύο γκολ του Χόιλουντ (3′ & 28′), όμως η κόκκινη κάρτα στον Ράσφορντ στο 42′ άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ελιουνούσι (45′) και Γκονσάλβες στο 45+9′ με πέναλτι, έφεραν το παιχνίδι στο 2-2 πριν το ημίχρονο.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Γιουνάιτεντ στο 69′, όμως η Κοπεγχάγη πραγματοποίησε επική ανατροπή με τα γκολ των Λέραγκερ (83′) και Μπάρτζι (87′) για να αφήσει την ομάδα του Τεν Χαγκ στην τελευταία θέση του ομίλου, προκαλώντας την οργή των οπαδών της.

Η εμφάνιση και η ήττα από την Κοπεγχάγη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Μάντσεστερ ισοφάρισε τη φετινή σεζόν το αρνητικό ρεκόρ που είχε να σημειωθεί από την εποχή που υποβιβάστηκε το 1973, μετά από 50 δηλαδή χρόνια! Εφθασε συνολικά στις εννιά ήττες στα πρώτα 17 παιχνίδια της σεζόν κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1973-74, στο τέλος της οποίας είχε υποβιβαστεί.

Ετοιμάζουν διαμαρτυρία

Τα σερί αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει οργή στους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» και ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ, το «The 1958», κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το «Ολντ Τράφορντ», πριν από το αυριανό ματς κόντρα στη Λούτον για την Premier League, με κύριο αίτημα την αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ από την ιδιοκτησία του φημισμένου αγγλικού συλλόγου.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024