Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους «16» Ρεάλ (3-0), Ίντερ (0-1) και Μπάγερν Μονάχου (2-1) - Η Κοπεγχάγη σόκαρε την Γιουνάιτεντ (4-3)

Στους «16» Ρεάλ (3-0), Ίντερ (0-1) και Μπάγερν Μονάχου (2-1) – Η Κοπεγχάγη σόκαρε την Γιουνάιτεντ (4-3)

Άλλη μία βραδιά στο Champions League γεμάτη γκολ και θέαμα με τη Ρεάλ, τη Μπάγερν και την Ίντερ να «σφραγίζουν» και βαθμολογικά τη θέση τους στους «16» της διοργάνωσης.

Με άνετη τριάρα (3-0) η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε επί της Μπράγκα, έκανε το 4 στα 4 στον όμιλο και πήρε την πρόκριση για την νοκ άουτ φάση του Champions League.

Μαζί της θα βρεθεί σίγουρα και η Μπάγερν Μονάχου που κέρδισε με 2-1 τη Γαλατάσαραϊ, αλλά και η Ίντερ που με λυτρωτή τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ πήρε το διπλό στην έδρα της Σάλτσμπουργκ (1-2) και «σφράγισε» τη θέση της στους «16».

3ος όμιλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Μπράγκα, που αν και έχασε πέναλτι με τον Τζαλό στο 6′ (απέκρουσε ο Λούνιν), με τα γκολ των Ντίας (27′), και των δύο Βραζιλιάνων, Βινίσιους και Ροντρίγκο σε 3 λεπτά (58′ & 61′), να κάνουν το τελικό 3-0, συνεχίζει με το απόλυτο στον όμιλο και προκρίθηκε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων.

Για τον ίδιο όμιλο η Ουνιόν Βερολίνου ξόρκισε τους «δαίμονες» της και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με μεγάλη εμφάνιση εκτός έδρας κόντρα στη Νάπολι με 1-1.

1ος όμιλος

Ένας κακός χαμός για ακόμη ένα βράδυ στον 1ο όμιλο, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συγκλονίζει. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με 0-2 στο «Πάρκεν» με δύο γκολ του Χόιλουντ (3′ & 28′), όμως η κόκκινη κάρτα στον Ράσφορντ στο 42′ άλλαξε όλο το παιχνίδι.

Ελιουνούσι (45′) και Γκονσάλβες στο 45+9′ με πέναλτι, έφεραν το παιχνίδι στο 2-2 πριν το ημίχρονο.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες έβαλε ξενά μπροστά στο σκορ τη Γιουνάιτεντ στο 69′, όμως η Κοπεγχάγη πραγματοποίησε επική ανατροπή με τα γκολ των Λέραγκερ (83′) και Μπάρτζι (87′) για να αφήσει την ομάδα του Τεν Χαγκ στην τελευταία θέση του ομίλου.

Η Μπάγερν Μονάχου αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Κέιν που με δύο γκολ (80′ & 86′) της έδωσε τη νίκη-πρόκριση. Το μόνο που κατάφεραν οι Τούρκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού στο 90+3′, για το τελικό 2-1.

Πρώτη και ήδη στην επόμενη φάση η Μπάγερν, στην τελευταία θέση η Γιουνέϊτεντ, με την Κοπεγχάγη να μπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης… θα γίνει σκληρή μάχη.

2ος όμιλος

Η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 τη Σεβίλλη με τα γκολ των Τροσάρντ (29′) και Σάκα στο 64ο λεπτό και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση.

Μεγάλη νίκη με «χρυσό» σκόρερ τον Ντε Γιονγκ στο 12ο λεπτό, πέτυχε η Αϊντχόφεν απέναντι στη Λανς και την έφτασε στους 5 βαθμούς.

4ος όμιλος

Η Ίντερ μετά την περσινή της πορεία ως τον τελικό της διοργάνωσης, φέτος πέρασε άνετα στους «16» ήδη από την τέταρτη αγωνιστική, «σφραγίζοντας» την πρόκριση, με το διπλό στην Αυστρία κόντρα στην Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, με 0-1 και σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, από το σημείο του πέναλτι στο 85ο λεπτό.

Για τον ίδιο όμιλο, οι «Νερατζούρι» ακολούθησαν στην επόμενη φάση την Ρεάλ Σοσιεδάδ που είχε ήδη προκριθεί με τη νίκη της με 3-1 κόντρα στη Μπενφίκα νωρίτερα στη βραδιά.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024