Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το απίστευτο με Ροντρίγκο και η πρώτη φορά για το βραζιλιάνικο δίδυμο (pics+vids)

Το απίστευτο με Ροντρίγκο και η πρώτη φορά για το βραζιλιάνικο δίδυμο (pics+vids)

Εφτασε τα 17 γκολ σε 43 ματς στο Champions League όσα έχει πετύχει σε 120 παιχνίδια στη La Liga – Ιδια γκολ, σε λιγότερους αγώνες – Τι έκαναν για πρώτη φορά Ροντρίγκο και Βινίσιους.

Η απλή μέθοδος των τριών: 4Χ3=12 για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που χρειάστηκε μόλις τέσσερις αγωνιστικές για να προκριθεί και τυπικά στην επόμενη φάση του Champions League. Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τη Βασίλισσα να σκορπάει τρόμο στους αντιπάλους της.

Ανετη και ωραία η Ρεάλ Μαδρίτης

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των ομίλων η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει δεχθεί 3. Συγκεκριμένα, νίκησε 1-0 εντός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου, 3-2 στην Ιταλία τη Νάπολι, 2-1 στην Πορτογαλία την Μπράγκα και 3-0 την ομάδα της Ιβηρικής στην Μαδρίτη.

Τρία γκολ έχει πετύχει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ και από δύο οι Βινίσιους και Ροντρίγκο, με τους δύο Βραζιλιάνους να σκοράρουν και στο πρόσφατο 3-0 επί της Μπράγκα. Στο 58’ ο Βινίσιους έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο συμπατριώτης του το 3-0. Μάλιστα, ο Ροντρίγκο είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ της Ρεάλ: Στον Μπραχίμ Ντίας στο 27’ και ο Βινίσιους στο γκολ που έβαλε ο συμπατριώτης του.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά, σε όλες τις διοργανώσεις, που έχουν γκολ και ασίστ στο ίδιο παιχνίδι οι Βινίσιους και Ροντρίγκο, παρότι έχουν συνυπάρξει σε πάρα πολλά ματς.

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ροντρίγκο

Αυτό ήταν το 4ο γκολ σε 12 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν για τον Βινίσιους (4 ασίστ), αλλά και το 3ο για τον Ροντρίγκο σε 16 παιχνίδια (2 ασίστ). Αυτό που έβαλε μάλιστα απέναντι στην Μπράγκα ήταν το 17ο της καριέρας του στο Champions League.

Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς, όμως, είναι το γεγονός ότι σε 43 παιχνίδια κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχει βάλει 17 γκολ. Οσα έχει σε 120 αναμετρήσεις στη La Liga. Ιδια γκολ σε πολύ λιγότερα παιχνίδια. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 181 παιχνίδια με τη φανέλα της μαδριλένικης ομάδας, έχοντας 40 γκολ και 34 ασίστ στο ενεργητικό του. Στο Champions League εκτός από 17 γκολ έχει και μοιράσει και 10 ασίστ.

Με την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Μπράγκα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, με τον Βραζιλιάνο να γνωρίζει την αποθέωση στα social media. Ο 22χρονος επιθετικός ανεβαίνει συνεχώς και να βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ροντρίγκο ανανέωσε με τη Ρεάλ μέχρι το 2028 και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για πολλά ακόμα χρόνια με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024