Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Βαθιά δημοκρατική στάση βλέπει στον Κασσελάκη ο ναύαρχος Αποστολάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Βαθιά δημοκρατική στάση βλέπει στον Κασσελάκη ο ναύαρχος Αποστολάκης

«Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός», είπε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Παρά τις διαγραφές και το… δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης ο στενός συνεργάτης του και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βλέπει στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια δημοκρατική και ενωτική στάση.

«Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός», τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης

«Ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος ο κύριος Κασσελάκης η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους», πρόσθεσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν προβληματίζεται ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης

«Πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του»

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε, δε, ότι «κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του κόμματος».

«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», επισήμανε, σημειώνοντας ότι «πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του».

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε πως όχι. «Νομίζω ότι ο Αλέξης Τσίπρας μένει έξω απ’ όλα αυτά. Παρακολουθεί την κατάσταση. Ξέρω ότι ενδιαφέρεται, ξέρω ότι έχει εικόνα, αλλά δεν συμμετέχει», πρόσθεσε.

Δυσαρέσκεια από κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το δημοψήφισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως οι κ.κ. Παππάς, Φλαμπουράρης, Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλοw και Ξενογιαννακοπούλουπου εκφράζουν δυσαρέσκεια για τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τις διαγραφές ο Στέφανος Κασσελάκης και τονίζουν ότι η πρόταση για δημοψήφισμα προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις του κόμματος.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν σε συζητήσεις που πραγματοποιούν ότι υπό το φως και των σημερινών καταγγελτικών δηλώσεων θεωρούν αυτονόητο ότι παρέλκουν οι λόγοι για τις παραπομπές στην επιτροπή δεοντολογίας. Πόσο μάλλον δε, όπως λένε, η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα τέτοιο ζήτημα.

Σημειώνεται ότι, ακόμη, οι συζητήσεις είναι πυκνές μεταξύ στελεχών που έκαναν διαφορετικές επιλογές στην προεδρική εκλογή αλλά επιθυμούν να στηρίξουν το κόμμα με όλες τους τις δυνάμεις.

Πλήθος στελεχών προσθέτουν αυτά τα ζητήματα, όπως οι διαγραφές, δεν λύνονται με δημοψηφίσματα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024