Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα Μπελούτσι: Ενθουσιασμένη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη

Μόνικα Μπελούτσι: Ενθουσιασμένη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη

Το βράδυ της Πέμπτης η Μόνικα Μπελούτσι, αμέσως μετά τη βράβευση της βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα Λαδάδικα όπου απόλαυσε τοπικές νοστιμιές.

Μετά από 2 ημέρες παραμονής της στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πρόσκλησης που δέχθηκε από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την προβολή της ταινίας μ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» αλλά και την βράβευση της με τον Χρυσό Αλέξανδρο, η γοητευτική Μόνικα Μπελούτσι αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για την Αθήνα πλημμυρισμένη από την αγάπη που έλαβε απλόχερα από τον κόσμο της συμπρωτεύουσας.

Selfies μέχρι τελευταία στιγμή

Φεύγοντας από το ξενοδοχείο της δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της, οι οποίοι αυτές τις μέρες την απόλαυσαν από κοντά στο κινηματογράφο Ολύμπιον αλλά το ίδιο συνέβη και όταν έφτασε στο αεροδρόμιο.

H Μόνικα Μπελούτσι

Νωρίτερα, η διάσημη ηθοποιός επισκέφτηκε το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Δείπνο με σπεσιαλιτέ

Χθες το βράδυ η Μόνικα Μπελούτσι, αμέσως μετά τη βράβευση της βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα Λαδάδικα όπου απόλαυσε τοπικές νοστιμιές.

Το δείπνο περιελάμβανε πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ανάμεσα ταραμά με λακέρδα από παλαμίδα, ωμές κοπές από μαγιάτικο και γαλαζόπετρο τόνου, παραλλαγή της χωριάτικης σαλάτας με τυρί, ντομάτα, παξιμάδι και κρίταμο, γιουβέτσι με σουπιά και το μελάνι της, ψάρι στήρα σε ταβά βασισμένο σε αγιορείτικη συνταγή του Μοναχού Επιφανίου με άγρια χόρτα και κρέμα σελινόριζας, χαλβά πολίτικο, σορμπέ και αφρώδες κρασί ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ροζέ και λευκό.

Μαζί με την ηθοποιό γευμάτισε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Χθες το μεσημέρι γεύμα με την Χάρις Αλεξίου

Αμέσως μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου γ μοναδική Μόνικα Μπελούτσι παρευρέθηκε σε ιδιωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το φεστιβάλ σε κεντρικό bar restaurant στην Τσιμισκή. Εκεί βρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς και η Χάρις Αλεξίου, ambassador της Αγοράς, του αναπτυξιακού τμήματος που οργανώνει δράσεις για την υποστήριξη και προώθηση του Φεστιβάλ.

H Μόνικα Μπελούτσι, αμέσως μετά τη βράβευση της βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα Λαδάδικα όπου απόλαυσε τοπικές νοστιμιές

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, «είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε από κοντά και να μάθουμε πόσο όμορφα ένιωσε στη Θεσσαλονίκη».

Το γεύμα περιλάμβανε κακαβιά και μεζέδες με θαλασσινά

«Της άρεσε πολύ η Θεσσαλονίκη, ένιωσε τα vibe της πόλης και είπε ότι θα έρθει ξανά σύντομα», σχολίασε ο κ. Ζέρβας

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024